Team

The Flying Dutchman @Work: een hoogvlieger in het vinden van de juiste match!

We hebben al onze kennis en ervaring gebundeld om de leukste banen en geschikt personeel in de beveiliging te kunnen bieden. En daarbij zijn we graag net even anders dan een ander.

Geen doorsnee bemiddelingsbureau dus. Wij blinken uit in de persoonlijke match. Of je nu als kandidaat op zoek bent naar een uitdagende beveiligingsopdracht. Of dat je als bedrijf op zoek bent naar een geschikte kandidaat. Wij bieden je juist door het persoonlijke contact de beste baan of kandidaat!

Natuurlijk vinden we het ook belangrijk om een betrouwbaar bemiddelingsbureau te zijn. Daarom zijn we aangesloten bij de brancheorganisatie NBBU. En wij hebben en gebruiken de NEN 4400-1 certificatie, ISO 9001 en Code Marktverantwoordelijk Gedrag. Ook zijn we actief bezig met ons MVO-beleid. Een voorbeeld daarvan is dat we werken aan verbetering van de arbeidsomstandigheden van onze beveiligers. Bijvoorbeeld door duidelijke en eerlijke roosters aan te bieden. Ook geschikte, oudere beveiligers zetten wij in bij onze klanten.

Persoonlijk kennismaken 
Nieuwsgierig wie je aan de lijn krijgt? Of wie de deur voor jou opent naar nieuwe mogelijkheden? Neem contact met ons op of loop eens bij ons binnen. De koffie staat altijd klaar!

Recente vacatures