Van beveiligers, voor beveiligers

Blogs

 • Agressie

  Agressie

  18 januari 2021
  Als beveiliger kan je tijdens je werkzaamheden te maken krijgen met agressie. Objecten en complexen worden niet voor niks beveiligd. In deze blogs nemen wij je mee in wat agressie nu eigenlijk is en hoe je hier goed mee om zou kunnen gaan!
  Meer weten
 • Objectbeveiliging

  Objectbeveiliging

  14 januari 2021
  Waar mensen zijn, zijn risico’s. Wanneer we kijken naar objecten als kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkelcentra of bijvoorbeeld een station is er bijna altijd een stroom van mensen aanwezig.
  Meer weten
 • Havenbeveiliging

  Havenbeveiliging

  12 januari 2021
  Havenbeveiliging is net als zorgbeveiliging een zeer gespecialiseerde vorm van beveiligen. 365 dagen per dag, 7 dagen per week, 24 uur per dag zijn er mensen aan de slag in de havens.
  Meer weten
 • Zorgbeveiliging

  Zorgbeveiliging

  7 januari 2021
  Zorginstellingen zijn er in alle soorten en maten, maar één ding is voor bijna alle zorginstellingen hetzelfde, de continue in- en uitloop van mensen.
  Meer weten
 • "Weten waar ze mee bezig zijn!"

  18 december 2020
  Benieuwd naar wat mensen van ons, The Flying Dutchman @ Work vinden? Wij ook! Daarom stellen wij graag vragen en delen wij ook graag de antwoorden!
  Meer weten
 • 50+ en aan het werk

  50+ en aan het werk

  23 november 2020
  Ik ben Ellen, werk sinds mei 2017 bij TFD@Work en ben verantwoordelijk voor HR-zaken. Voor al je personele vragen kun je bij mij terecht. Hoe ben ik eigenlijk bij TFD@Work terecht gekomen?
  Meer weten
Share!

Recente vacatures

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert