"Weten waar ze mee bezig zijn!"

Gepubliceerd: 18 december 2020
Laatst bewerkt: 13 januari 2021
Geschreven door: Menno van der Waal

Weten waar ze mee bezig zijn

Review: "Weten waar ze mee bezig zijn!"

#Dekrachtvanverschil

Benieuwd naar wat mensen van ons, The Flying Dutchman @ Work vinden? Wij ook! Daarom stellen wij graag vragen en delen wij ook graag de antwoorden!

Op zoek naar een baan in de beveiliging

Hoe ben je in contact gekomen met The Flying Dutchman @ Work?

Ik was op zoek naar een leuke baan in de beveiliging. Door een vacature die ik op internet tegen kwam ben ik in contact gekomen met The Flying Dutchman @ Work. Hierna had ik een leuk intake gesprek met Fryan. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik heel snel op gesprek kon bij de opdrachtgever! Na het gesprek met de opdrachtgever ben ik hier via The Flying Dutchman @ Work aan de slag gegaan!

 Beveiliging in een flits

Wat vind je mooi aan het beroep beveiliger?

Wat ik het mooi vind aan het beroep, beveiliger, is toch wel de afwisseling. Het ene moment is het rustig, het andere moment is het juist heel druk! Dit zorgt ervoor dat je ervoor moet zorgen dat je instaat bent snel te kunnen schakelen. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je soms in een flits een beslissing moet kunnen maken. Beslissingen die problemen kunnen voorkomen of schade, in welke vorm dan ook, kunnen beperken tot een minimum. Wat het werken in de beveiliging ook interessant maakt is de afwisseling in mensen en locaties waar je mee te maken kan krijgen.

Op je plek

Wat was de reden om terug te keren bij The Flying Dutchman @ Work?

Bij The Flying Dutchman @ Work weten de mensen waar ze mee bezig zijn. Ze kennen het beroep, ze kennen de functies, ze kennen de medewerkers. Dit komt doordat ze zelf in de beveiliging hebben gewerkt. Hierdoor weten ze ook wat de min- en plus punten zijn van wat ze je aan kunnen bieden. Daarnaast kunnen ze hierdoor ook heel goed een inschatting maken of jij hier op je plek komt te zitten. Ook wanneer je ambitie om je als beveiliger te ontwikkelen, bijvoorbeeld door een opleiding te doen, staan ze hier open voor. Het is mooi om te zien hoe ze achter hun bedrijf en medewerkers staan. Voor mij is het mooi meegenomen dat het salaris altijd op tijd is en dat ze de tijd voor je nemen als je met vragen zit.

Absoluut!

Zou je The Flying Dutchman @ Work aanraden aan andere beveiligers?

Absoluut! Geen twijfel! Je bent geen nummer maar een persoon. Dat vind ik erg belangrijk!

Esmeralda

Recente vacatures