The Flying Dutchman

Toekomstgesprek

Sliedrecht
MBO
Vast
36 uur per week
1949 - 2322 per 4 weken
Hondengeleider Winkelsurveillance Mobiele Surveillance Bike team beveiliging Security management Arrestantenzorg Havenbeveiliging Luchthavenbeveiliging Transportbeveiliging Objectbeveiliging Handhaving/BOA Other Area(s) Productiemedewerker in de beveiliging (geldtelcent

Samen kijken naar jouw toekomst!

Wij zijn altijd op zoek naar beveiligers! Graag maken we kennis tijdens een vrijblijvend toekomstgesprek en kijken we wat jouw wensen zijn en of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Dit kan via een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Sliedrecht of via een video call, wat jij prettig vindt. Wij zorgen ervoor dat je genoeg keuze hebt om een baan of opdracht te vinden die bij jou past.

Wat wij vragen:

  • Diploma MBO 2 beveiliging en bij voorkeur in het bezit van BHV en EHBO.
  • Onbesproken gedrag, screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wat wij bieden:

  • Inschaling volgens Cao Particuliere Beveiliging.
  • Bij goed functioneren mogelijk na een half jaar een aanstelling bij de opdrachtgever.
  • Persoonlijke aandacht en waardering door collega’s en management.
  • Korting op sportschool abonnement en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wie zijn wij?

The Flying Dutchman @ work is een bemiddelingsbureau gespecialiseerd in beveiligingspersoneel. Werken in de beveiliging is echt jouw ding. Leuke banen in de beveiliging bieden is ons ding! In diverse branches, in diverse regio’s. Maar altijd met een persoonlijke benadering. En dat doen we graag net even anders dan andere bemiddelingsbureaus. We hebben al onze kennis en ervaring gebundeld om de leukste banen in de beveiliging te kunnen bieden. Onze matchmakers staan klaar voor jou om te zoeken naar de baan die bij jou past. Samen werken wij aan jouw toekomst!

Wil jij deze kans pakken bij TFD@Work? Dat doe je zo!

Is dit iets voor jou? Dan zijn wij graag jouw matchmaker en bemiddelen wij tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen. Solliciteer direct, binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert