The Flying Dutchman

Teamleider Alarmcentrale Geldrop

Geldrop
MBO
Vast
38 uur per week
2450 - 3150 per 4 weken
Security management
Direct naar

Wil jij je leidinggevende, coachende capaciteiten en dienstverlenende instelling optimaal benutten in deze veelzijdige functie? Reageer dan snel!

Over deze functie

Als teamleider alarmcentrale kom je in een dynamische werkomgeving terecht. Samen met je collega teamleider ben je verantwoordelijk voor de alarmcentrale. Je geeft leiding aan de hoofdcentralisten en de operationele medewerkers van de alarmcentrale

Jouw team verleent op diverse gebieden dienstverlening aan. Je kunt hierbij denken aan camerasystemen, volgsystemen (track and trace), inbraak, brand en overvalsystemen. Daarnaast wordt de veiligheid van onze medewerkers op de mobiele surveillance bewaakt en worden de surveillance wagens aangestuurd. Dit valt onder Dispatch, wat onderdeel uitmaakt van de alarmcentrale.

Als teamleider ben je inspirerend en motiverend. Jij zorgt ervoor dat jouw team optimaal presteert en heb je oog voor verbetering en optimalisaties. Je verliest daarbij de bedrijfsdoelstellingen niet uit het oog. Tevens ga je je ook bezighouden met het waarborgen van onze dienstverlening naar onze klanten toe. Nieuwe innovatieve projecten worden door jouw omarmt en jij zal jouw team inlichten en motiveren daar waar nodig. Je schakelt met verschillende afdelingen en externe klanten om het beoogde resultaat te behalen.

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan bemiddelen wij graag tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Functie eisen

 • HBO werk / denk niveau met min. 2 jaar leidinggevende ervaring;
 • Bij voorkeur een MBO 2 en Coördinator diploma, BHV en/of EHBO; 
 • Onbesproken gedrag, screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure;
 • Rijbewijs B en eigen vervoer, woonachtig binnen een straal van 30 km; 

Wat wij bieden

 • Inschaling volgens Cao Particuliere Beveiliging;
 • Bij goed functioneren mogelijk na een half jaar een aanstelling bij de opdrachtgever;
 • laptop en smartphone van de zaak
 • Persoonlijke aandacht en waardering door collega’s en management;
 • Korting op sportschool abonnement en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;
 • Cao akkoord, 13,25 procent loonsverhoging tot aan 2023 en in de aankomende jaren een kortere werkweek voor hetzelfde salaris; 

Solliciteren bij TFD@Work doe je zo:

Klik op de rode solliciteren-knop hieronder om schriftelijk te solliciteren. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek.

Dit kan via een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Sliedrecht of via een video call wat jij prettig vindt.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jannette Willemsen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert