The Flying Dutchman

Gastvrije objectbeveiliging Den Bosch

Den Bosch
MBO
Vast
30 uur per week
€2001 - €2214
Objectbeveiliging

Ben jij die representatieve Objectbeveiliger die wij zoeken? Ben jij 120 uur beschikbaar, woon je in de buurt van Den Bosch reageer dan snel!

Als Objectbeveiliger kun je 30 uur per week aan de slag! Werk jij graag dag en avonddiensten? Dan is deze job zeker iets voor jou? Lees dan snel verder!

  Wat geven wij...

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging;
  • Persoonlijke aandacht en waardering;
  • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan;
  • Korting op de sportschool en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

  Wat vragen wij...

  • Een beveiligingsdiploma, BHV is mooi meegenomen;
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag;
  • Woonachtig binnen een straal van 30 kilometer.

  Jouw matchmaker legt uit…

  Wil jij 30 uur per week werken in de gezellige gemeente Den Bosch / 's- Hertogenbosch? Dat kan! In de functie van security host ben jij het aanspreek punt voor bezoekers en medewerkers. Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift, is een must! Het opstellen van een goede rapportage doe je met gemak.
   
  Orde en rust bewaken is voor jou geen punt. Dit doe je uiteraard met een glimlach. Daar waar nodig treed je de-escalerend op.  Je bent gastvrij en communicatief sterk.
   
  De werktijden zijn tussen 06:00 - 22:00 uur, in Den Bosch / ‘s – Hertogenbosch, binnen de publieke sector. 
   
  Kom je met de auto? Dan krijg je uiteraard je kilometers vergoed (vanaf 9 kilometer). Met het openbaar vervoer is ook een optie, uiteraard wordt dit ook vergoed.
  Jouw matchmaker legt uit...

  Deze parttime job is heel afwisselend. Je werkt dag en avonddiensten van maandag tot en met zondag als beveiliger in een groot winkelcentrum. Hier ben je voornamelijk huismeester, je geeft assistentie aan de winkeliers bijvoorbeeld bij een lekkage. Ook geef je ondersteuning aan de bewoners, uitgifte van sleutels en kleine werkzaamheden zoals lampen vervangen en kleine reparaties aan de panden horen bij je taken.

  Tijdens je dienst kan er vanuit de winkels gevraagd worden voor assistentie bij een winkeldiefstal. Dit is geen primaire taak, maar kan voorkomen tijdens je winkel surveillancediensten. Spreekt bovenstaande vacature jou aan, reageer dan snel!

  Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

  Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

  Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je uit om contact op te nemen met onderstaand telefoonnummer of e-mail adres:

  • +31 184 743 103
  • werkenbij@tfdwork.nl

   

  Vragen of meer informatie?

  Neem contact op met Jacqueline Huismans

  Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

  Blijf via e-mail op de hoogte

  Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
  inschrijven job alert

  Blijf via e-mail op de hoogte

  Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
  inschrijven job alert