The Flying Dutchman

Vacature complex beveiliger Alphen aan den Rijn

Alpen aan den Rijn
MBO
Vast
38 uur per week
1949 - 2322 per 4 weken
Complexbeveiliging

Na een opleiding van 17 dagen, (geheel vergoed natuurlijk) ga jij aan de slag binnen een complex in Alphen aan den Rijn. Ben jij een gediplomeerd beveiliger en op zoek naar een fulltime job? Lees dan zeker verder!

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
 • Persoonlijke aandacht en waardering.
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, bhv is mooi meegenomen.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km.

Jouw matchmaker legt uit…

Door jouw open en toegankelijke uitstraling komen mensen graag met vragen naar jou toe. Weet je het antwoord even niet? Geen probleem, er is altijd een collega in de buurt! Samen komen jullie er altijd uit! Je zegt wat je doet en doet wat je zegt! Deze betrouwbaarheid zorgt ervoor dat je snel een band kan opbouwen met iedereen die zich in het complex bevind. Het is belangrijk dat je voor deze functie in goede conditie bent, daarom zal er een sporttest plaats vinden tijdens het sollicitatie proces. Heb je vragen hierover, neem gerust contact met ons op! 

Wanneer jouw dienst begint ga jij samen met het grote (en gezellige) team van het complex aan de slag om de veiligheid van het complex te waarborgen. Hoe ga je dit doen? Goede vraag!

Nadat je een bezoeker, (welke door een collega is gecontroleerd) begeleid hebt naar de ontvangst ruimte neemt een collega het van je over. Hierna krijg je een telefoontje dat er een transport binnen het complex gelopen moet worden, de vraag is of een beveiliger hierin kan ondersteunen. Na een collega opgehaald te hebben van zijn of haar afdeling en hem of haar gebracht te hebben naar de afdeling waar het transport klaar staat, ga je terug naar je post en volg je het transport via de camera’s verder. Hiermee ben jij de ogen en oren van het complex!

Ook houd je je bezig met het checken van de aanmeldingen van bezoekers. Dit doe je door te checken of bezoekers zijn aangemeld, hierna vraag je zij of nog spullen achter willen laten die niet mee naar binnen mogen in het complex. Denk aan een mobiele telefoon, geld maar ook medicatie en drugs. Jij weet mensen en situaties als geen ander in te schatten en bent ervaren in doorvragen en doorpakken wanneer je een situatie niet vertrouwd.

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,82 tot €15,27 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! 24/7 diensten! Kans op veel ORT, dus meer inkomen!
 • Reiskosten vergoeding
 • Altijd je geld op tijd ontvangen! 

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert