The Flying Dutchman

Vacature complex beveiliger Nieuwegein

Nieuwegein
MBO
Vast
38 uur per week
1948 - 2321 per 4 weken
Complexbeveiliging

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de beveiliging? Die hebben wij voor jou! 38 uur per week kan jij aan de slag gaan binnen een complex in Nieuwegein. Ben jij in bezit van een beveiligingsdiploma, lees dan snel verder!

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
 • Persoonlijke aandacht en waardering.
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, bhv is mooi meegenomen.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km.

Jouw matchmaker legt uit…

Nadat jij een 17 daagse opleiding hebt afgerond, (welke volledig vergoed wordt) zorgt jouw open en toegankelijke uitstaling ervoor dat mensen graag met hun vragen naar jouw toekomen. Komt er een bezoeker binnen dan weet jij deze een hartelijk welkom te geven. Jij zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemakt bij jou kan voelen!  Wordt er een vraag gesteld waarop je het antwoord even niet weet? Geen probleem! Er is altijd een collega in de buurt, samen komen jullie er altijd uit.
 
Nadat je een bezoeker, welke door een collega is gecontroleerd, begeleid hebt naar de ontvangstruimte neemt een collega het van je over. Hierdoor kan jij ondersteuning bieden bij een transport binnen het complex. Na de collega opgehaald te hebben van zijn of haar afdeling en hem of haar gebracht te hebben naar de afdeling waar het transport klaar staat Ga je terug naar de meldkamer en volg je het transport via de camera’s verder, hiermee ben jij de ogen en oren van het complex!
 
Ook zorg je ervoor dat iedereen die het complex in en uit gaat geregistreerd wordt. Komt er een bezoeker binnen? Dan check je of de bezoeker is aangemeld, hierna vraag je of er nog spullen ingeleverd moeten worden die niet mee naar binnen mogen in het complex. Denk aan een mobiele telefoon, geld maar ook medicatie en drugs. Jij weet mensen en situaties als geen ander in te schatten en weet dus ook van doorvragen en doorpakken wanneer je een situatie niet vertrouwd.
 
Je zegt wat je doet, en doet wat je zegt! Deze betrouwbaarheid zorgt ervoor dat je snel een band kan opbouwen met iedereen die zich in het complex bevind. Het is belangrijk dat je voor deze functie in goede conditie bent, daarom zal er een sporttest plaats vinden tijdens het sollicitatie proces. Heb je vragen hierover, neem gerust contact met ons op! 

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,82 tot €15,27 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! 24/7 diensten! Kans op veel ORT, dus meer inkomen!
 • Reiskosten vergoeding
 • Altijd je geld op tijd ontvangen! 

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert