The Flying Dutchman

Vacature complex beveiliger Den Haag

Den Haag
MBO
Vast
38 uur per week
1949 - 2322 per 4 weken
Complexbeveiliging

Jij bent op zoek naar een uitdagende baan in de beveiliging! Dan hebben wij iets wat jij interessant gaat vinden! Na een 17 daagse opleiding ga jij 38 uur per week ga jij aan de slag in een complex in Den Haag.

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
 • Persoonlijke aandacht en waardering.
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, bhv is mooi meegenomen.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km.

Jouw matchmaker legt uit…

Wanneer jouw dienst begint ga jij samen met het grote (en gezellige) team van het complex aan de slag om de veiligheid van het complex te waarborgen. Hoe ga je dit doen? Dit doe je bijvoorbeeld door te checken of bezoekers zijn aangemeld. Hierna vraag je of de persoon nog spullen achter wil laten die niet mee naar binnen mogen in het complex. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld een mobiele telefoon, geld maar ook medicatie en drugs. Jij weet mensen en situaties als geen ander in te schatten en weet dus ook van doorvragen en doorpakken wanneer je een situatie niet vertrouwd.

Wanneer je de bezoeker hebt binnen gelaten en begeleid hebt naar de ontvangst ruimte neemt een collega het van je over. Hierna krijg je een telefoontje dat er een transport binnen het complex gelopen moet worden, de vraag is of een beveiliger hierin kan ondersteunen. Na fysieke ondersteuning aangeboden te hebben bij dit transport ga je terug naar je post en volg je het transport via de camera’s verder. Hiermee ben jij de ogen en oren van het complex!

Je bent toegankelijk waardoor mensen graag naar je toe komen met vragen. Weet je een antwoord niet, geen probleem! Je staat er niet alleen voor, samen met het team los je het op. Jij bent betrouwbaar, zegt wat je doet, en doet wat je zegt! Hierdoor bouw jij snel een band op met iedereen die zich in het complex bevind. Het is belangrijk dat je voor deze functie in een goede conditie bent, daarom zal er een sporttest plaats vinden tijdens het sollicitatie proces. Heb je vragen hierover, neem gerust contact met ons op!  

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,82 tot €15,27 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! 24/7 diensten! Kans op veel ORT, dus meer inkomen!
 • Reiskosten vergoeding
 • Altijd je geld op tijd ontvangen! 

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert