The Flying Dutchman

Vacature complex beveiliger Rotterdam

Rotterdam
MBO
Vast
38 uur per week
1949 - 2322 per 4 weken
Complexbeveiliging

Jij bent een gediplomeerd beveiliger en op zoek naar een baan voor 38 uur in Rotterdam. Je zegt wat je doet, en doet wat je zegt! Dit is wat jou betrouwbaar maakt en hierdoor bouw jij snel een band op met iedereen die zich in het complex bevind!  

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
 • Persoonlijke aandacht en waardering.
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, bhv  is mooi meegenomen.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km.

Jouw matchmaker legt uit…

Na een 17 daagse opleiding, welke vergoed wordt, ben jij er helemaal klaar voor om samen met een groot en gezellig dit complex te beveiligen. Hoe ga je dit doen? Goede vraag!

Jij houd onder andere bij wie het complex in komt en weer verlaat. Hebben mensen vragen, dan zoeken ze jou graag op, dit komt door jouw toegankelijke en open uitstraling. 
Wanneer er iemand op bezoek komt zorg jij ervoor dat er een hartelijk ontvangst is. Direct voelt de bezoeker zich op zijn/haar gemak bij jou! Je controleert of de aanmelding van de bezoeker in orde zijn. Alles oke? Top! Dan nu alleen nog even checken of er geen spullen aanwezig zijn die niet toegestaan zijn in het complex. Denk aan een telefoon, geld maar ook drugs en medicatie. Alles ingeleverd? Top! Vertrouw je een situatie niet, dan weet jij van doorvragen een doorpakken. Als geen ander weet jij situaties en personen in te schatten.

Bezoekers begeleid jij naar de ontvangstruimte. Soms blijf je erbij en soms neemt een collega het hier van je over. Nu kan jij ondersteuning bieden bij een transport! Je haalt een collega op en brengt hem/haar naar de afdeling waar hij/zij moet zijn. Zelf ga je naar de meldkamer waar je via de camera’s het transport volgt. Digitaal loop jij dus mee en zo ben jij de ogen en oren van het complex!

Het is belangrijk dat je voor deze functie in goede conditie bent, daarom zal er een sporttest plaats vinden tijdens het sollicitatie proces. Heb je vragen hierover, neem gerust contact met ons op!  

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,82 tot €15,27 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! 24/7 diensten! Kans op veel ORT, dus meer inkomen!
 • Reiskosten vergoeding
 • Altijd je geld op tijd ontvangen! 

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl 

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert