The Flying Dutchman

Vacature complex beveiliger Zoetermeer

Zoetermeer
MBO
Vast
38 uur per week
1949 - 2322 per 4 weken
Complexbeveiliging
Ben jij op zoek naar een fulltime job in Zoetermeer? Samen met een groot team kan je hier voor 38 uur aan de slag gaan om de veiligheid binnen een complex te waarborgen. Jij bent betrouwbaar, zegt wat je doet, en doet wat je zegt! Hierdoor bouw jij snel een band op met iedereen die zich in het complex bevind!  

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
 • Persoonlijke aandacht en waardering.
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, bhv is mooi meegenomen.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km.

Jouw matchmaker legt uit…

Na een 17 daagse opleiding, welke vergoed wordt, ben jij er helemaal klaar voor om samen met een groot en gezellig team de orde en rust te bewaren in dit complex. Hoe ga je dit doen?

Wanneer er een bezoeker langskomt zorg jij voor een warm welkom, direct voelt de bezoeker zich op zijn/haar gemak bij jou! Je controleert de aanmelding van de bezoeker. Die klopt helemaal, top! Hierna check je of de persoon geen spullen bij zich heeft die niet toegestaan zijn binnen het complex. Er was nog een telefoon op zak, maar deze ligt nu veilig in een kluisje! Vertrouw je een situatie niet, dan weet jij van doorvragen een doorpakken. Als geen ander weet jij situaties en personen in te schatten.

Aangekomen in de ontvangstruimte draag je de bezoeker over aan een collega, zodat jij een andere collega kan ondersteunen bij een transport binnen het complex. Je loopt naar de afdeling waar een collega op gehaald moet worden om hem/haar daarna naar de juiste afdeling te brengen. Hierna zal je het transport via de camera’s volgen. Digitaal loop jij dus mee en zo ben jij de ogen en oren van het complex!

Je bent toegankelijk waardoor mensen graag naar je toe komen met vragen. Weet je een antwoord niet, geen probleem! Je staat er niet alleen voor, samen met het team los je het op! Het is belangrijk dat je voor deze functie in goede conditie bent, daarom zal er een sporttest plaats vinden tijdens het sollicitatie proces. Heb je vragen hierover, neem gerust contact met ons op!  

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,82 tot €15,27 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! 24/7 diensten! Kans op veel ORT, dus meer inkomen!
 • Reiskosten vergoeding
 • Altijd je geld op tijd ontvangen! 

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl
 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert