The Flying Dutchman

Vacature complex beveiliger Utrecht

Utrecht
MBO
Vast
38 uur per week
1949 - 2322 per 4 weken
Complexbeveiliging

Jij bent een gediplomeerd beveiliger en op zoek naar een fulltime baan in Utrecht. Door jouw open uitstraling komen mensen graag met vragen naar jou toe. Weet je een antwoord niet, geen probleem! Je staat er niet alleen voor samen met het team los je het op.

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
 • Persoonlijke aandacht en waardering.
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, bhv  is mooi meegenomen.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km.

Jouw matchmaker legt uit…

Na een 17 daagse opleiding, welke vergoed wordt, ben jij er helemaal klaar voor om samen met een groot en gezellig dit complex te beveiligen. Hoe ga je dit doen? Goede vraag!

Wanneer er een bezoeker langskomt zorg jij voor hartelijk en open welkom, direct voelt de bezoeker zich op zijn/haar gemak bij jou! Je check of de aanmelding van de bezoeker in orde is. Die is helemaal in orde! Zijn er nog spullen op zak die niet zijn toegestaan in het complex? Ja, de bezoeker had nog een telefoon op zak, maar die ligt nu veilig in zijn/haar kluisje. Vertrouw je een situatie niet, dan weet jij van doorvragen een doorpakken. Als geen ander weet jij situaties en personen in te schatten.

Nadat je de bezoeker hebt begeleid naar de ontvangstruimte neemt een collega het van je over. Nu kan jij ondersteuning bieden bij een transport! Je loopt naar de afdeling waar een collega op gehaald moet worden om hem/haar daarna naar de juiste afdeling te brengen. Jij gaat naar de meldkamer waar je via de camera’s het transport volgt. Digitaal loop jij dus mee en zo ben jij de ogen en oren van het complex!

Het is belangrijk dat je voor deze functie in goede conditie bent, daarom zal er een sporttest plaats vinden tijdens het sollicitatie proces. Heb je vragen hierover, neem gerust contact met ons op!  

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,82 tot €15,27 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! 24/7 diensten! Kans op veel ORT, dus meer inkomen!
 • Reiskosten vergoeding
 • Altijd je geld op tijd ontvangen! 

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert