The Flying Dutchman

Vacature complex beveiliging Dordrecht

Dordrecht
MBO
Vast
38 uur per week
1949 - 2322 per 4 weken
Complexbeveiliging

Jij bent een gediplomeerd beveiliger en op zoek naar een fulltime baan in Dordrecht. Jij zegt wat je doet, en doet wat je zegt! Dit is wat jou betrouwbaar maakt en hierdoor bouw jij snel een band op met iedereen die zich in het complex bevind!  

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
 • Persoonlijke aandacht en waardering.
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, bhv  is mooi meegenomen.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km.

Jouw matchmaker legt uit…

Na een 17 daagse opleiding, (welke vergoed wordt) ben jij er helemaal klaar voor om samen met een groot en gezellig team dit complex te beveiligen. Hoe ga je dit doen? Goede vraag! Door jouw open uitstraling komen mensen graag met vragen naar jou toe. Weet je een antwoord niet, geen probleem! Je staat er niet alleen voor samen met het team los je het op.

Jij heet alle bezoekers hartelijk welkom, hierdoor voelen de bezoekers zich op hun gemak bij jou! Je controleert of de aanmeldingen van de bezoekers in orde zijn. Zijn ze in orde? Top! Dan nu alleen nog even checken of er geen spullen aanwezig zijn die verboden zijn in het complex. Hierbij kan je denken aan een telefoon, geld maar ook drugs en medicatie. Heeft iemand nog iets op zak, dan kan dit in een persoonlijk kluisje opgeborgen worden. Vertrouw je een situatie niet, dan weet jij van doorvragen een doorpakken. Als geen ander weet jij situaties en personen in te schatten.

Bezoekers begeleid jij naar de ontvangstruimte. Soms blijf je erbij en soms neemt een collega het hier van je over, nu kan jij ondersteuning bieden bij een transport. Je loopt naar de afdeling waar een collega opgehaald moet worden om hem of haar daarna naar de juiste afdeling te brengen. Jij gaat naar de meldkamer waar je via de camera’s het transport volgt, digitaal loop jij dus mee en zo ben jij de ogen en oren van het complex!

Het is belangrijk dat je voor deze functie in goede conditie bent, daarom zal er een sporttest plaats vinden tijdens het sollicitatie proces. Heb je vragen hierover, neem gerust contact met ons op!  

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,82 tot €15,27 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! 24/7 diensten! Kans op veel ORT, dus meer inkomen!
 • Reiskosten vergoeding
 • Altijd je geld op tijd ontvangen! 

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert