The Flying Dutchman

Object beveiliger Venlo

Venlo
MBO
Vast
30 uur per week
1949 - 2157 per 4 weken
Objectbeveiliging
Op zoek naar een leuke job, als object beveiliger, in het altijd mooie Venlo? In een gezellig team zorg jij vanaf april, 30 uur per week voor de veiligheid bij dit object. Wat deze vacature zo leuk maakt? Veel contact met de mensen die er werken, chauffeurs die komen bezorgen en klanten die langs komen!

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
 • Persoonlijke aandacht en waardering.
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, bhv is mooi meegenomen.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km.

Jouw matchmaker legt uit…

Je bent op zoek naar variatie in je werk, want stil zitten staat niet in jouw woordenboek. Na een goede kop (of tas) koffie begint jouw dag. Je staat een chauffeur te woord, het vaak voor de chauffeurs internationaal zijn. Je zal dus veel Engels moeten spreken! Dit geldt ook voor Duits? Helemaal top!

Hierna loop je gelijk even je gebruikelijke ronde en maak je even een praatje. Al snel begin je mensen te leren kennen en begin je echt je draai te vinden! Hierna staat de volgende chauffeur alweer klaar om geregistreerd te worden. Digitaal registreer jij hem/haar! Geen probleem, want na een inwerk traject van 10 dagen, welke begint in april heb jij alle kennis die je nodig hebt in huis! Daarnaast vind jij het werken met nieuwe systemen altijd een leuke uitdaging!

Houd jij van aanpakken? Dan sluit deze vacature nog beter op jou aan! Bij deze opdrachtgever krijg je veel kansen om zelf situaties aan te pakken en hierin verantwoordelijkheid te nemen. Vraagt de situatie om het nemen van een besluit? Dan maak jij deze! Daarnaast bied deze kans jou de vrijheid om veiligheidsrisico’s te signaleren en hiermee aan de slag te gaan!

De tijd gaat snel als je het naar je zin hebt! Je loopt nog even één keer een ronde om daarna aan je dag afsluiting te beginnen. Je schrijft een korte maar krachtige rapportage, in goed Nederlands, zodat al jouw collega’s op de hoogte zijn van de bijzonderheden van de dag.

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,82 tot €14,18 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! 24/7 diensten! Kans op veel ORT, dus meer inkomen!
 • Reiskosten vergoeding
 • Altijd je geld op tijd ontvangen!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert