The Flying Dutchman

Beveiliger Object Almelo

Almelo
MBO
Vast
24 uur per week
2171 - 2587 per 4 weken
Mobiele Surveillance Objectbeveiliging

Op zoek naar flexibele uren en een baan in de beveiliging? Die hebben wij voor je! Rondom het prachtige Almelo werk jij 20-28 uur per week flexibel, ook in de nachten en weekenden.

Wat wij geven…

  • Inschaling volgens CAO Particuliere Beveiliging.
  • Pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag.
  • Jouw eigen matchmaker met ervaring in de beveiliging.
  • Toekomst- en begeleidingstrajecten zoals taalbudget en budgetcoaching.
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!

Wat wij vragen...

  • Diploma MBO beveiliger 2.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B, eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom je werkplek.

Jouw matchmaker legt uit...

Wanneer je hier gaat beginnen zal er goed voor je gezorgd worden. Om ervoor te zorgen dat jij helemaal op je plek bent binnen het team en op het object zal er een uitgebreid inwerkprogramma voor je klaar staan. Hierna zal jij in staat zijn helemaal zelfstandig te zorgen voor de veiligheid, orde en rust op verschillende objecten.

Wanneer je jouw ronde loopt zie je iemand het terrein betreden waarvan jij weet dat hij/zij hier niet hoort te lopen. Je twijfelt geen moment en stapt hier gelijk op af. Niks aan de hand, problemen zijn er om op te lossen! Soms kan het voorkomen dat iemand ongepast reageert wanneer je hem/haar aanspreekt. Maakt niet uit, jij weet dat je rustig blijft in deze situaties. De-escalerend werken is voor jou geen onbekend begrip. Als beveiliger van deze objecten weet jij je hoofd koel te houden in stressvolle situaties.

Jouw flexibiliteit heeft minimaal 2 voordelen. Kans op meer uren en sowieso onregelmatigheidstoeslagen als jij in de avond/nacht of in het weekend werkt! Zo zal je dus ook inzetbaar zijn in nachten en in de weekenden. Daarnaast kan het hier voorkomen dat er gevraagd wordt of je beschikbaar bent om meer te werken. Hier staat wel tegenover dat jij 4 weken van tevoren op de hoogte bent van jouw rooster. Duidelijkheid hierover is er wel!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo...

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Natasja van Wingerden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden