The Flying Dutchman

Coördinator beveiliger Eindhoven

Eindhoven
MBO
Vast
38 uur per week
2032 - 2446 per 4 weken
Zorgbeveiliging Objectbeveiliging

Ben jij in bezit van je diploma coördinator beveiliging (MBO 3) en op zoek naar een nieuwe job in de beveiliging? Dan is dit iets voor jou! Je hebt veel contact met opdrachtgevers en medewerkers. Ook ben je de schakel tussen medewerkers en management!

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging;
 • Persoonlijke aandacht en waardering;
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan;
 • Korting op de sportschool en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging elk jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma coördinator MBO 3, bhv mooi meegenomen;
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag;
 • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer.

Jouw matchmaker legt uit…

Als coördinator ben jij het aanspreekpunt voor zowel medewerkers als opdrachtgevers. Loopt een collega tegen een probleem aan, dan ben jij daar om hem / haar te ondersteunen bij het vinden van een oplossing. Heeft een klant een vraag over bijvoorbeeld het leveren van maatwerk? Dan ben jij er om deze vraag te beantwoorden en dit met het team te communiceren zodat jullie de opdrachtgever het maatwerk kunnen leveren dat ze zoeken!
 
Ook zal je ondersteuning bieden aan de afdeling planning. Dit doe je bijvoorbeeld door 4 maal per week een piketdienst te draaien. Is er een ziekmelding tijdens deze dienst? Dan ben jij daar om dit op te lossen! Lukt het niet om voor de dienst een andere collega in te schakelen, dan ben jij flexibel genoeg om zelf in de auto te springen en het probleem op die manier op te lossen.
 
Hiernaast zal je ook controles uitvoeren. Doet iedereen wat hij/zij moet doen? Wat gaat er niet goed? Maar ook: Wat gaat er juist wel goed? Je weet namelijk dat het geven van feedback ook bestaat uit het benoemen van juist de goede punten! Gaan dingen even niet zoals ze moeten? Dan weet jij je collega’s de juiste feedback te geven en ze te motiveren. Ook zal je voor structuur in het team zorgen door ervoor te zorgen dat er werk instructies worden opgesteld. 

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €13,36 tot €16,09 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! 24/7 diensten, dus meer inkomen!
 • Reiskosten vergoeding

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Ben jij die beveiliger die wij zoeken? Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl    

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert