The Flying Dutchman

Gediplomeerd beveiliger Enschede

Enschede
MBO
Vast
24 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Mobiele Surveillance Objectbeveiliging

Ben jij op zoek naar flexibele uren, in de beveiliging? Rondom het mooie Enschede hebben wij dit voor jou! Gegarandeerd zal jij minimaal 16-24 uur per week aan de slag gaan.  Het gaat hier om flexibele uren, ook in de weekenden en nachten!

Wat wij vragen..

  • Diploma MBO 2 beveiliger.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Enschede

Wat wij geven.. 

  • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
  • Pensioenopbouw na 8 weken. 
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
  • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit...

Nadat jij goed bent ingewerkt vind jij al snel je draai in het gezellige team waarmee je met regelmaat samenwerkt bij een object of tijdens jouw dienst als mobiel surveillant in de auto. Hiernaast krijg je ook nog eens veel vrijheid om zelfstandig de veiligheid van personen en goederen te waarborgen en om de orde en rust te bewaren!

Wanneer jij één van jouw gebruikelijke rondes over het terrein loopt zie je iemand lopen, waarvan je weet dat de persoon hier niet mag lopen. Niks aan de hand, je stapt hier direct op af en vraagt of hij/zij het terrein kan verlaten. Opgelost! Het kan natuurlijk voorkomen dat iemand op een ongepaste manier reageert. Dat maakt jou niet uit, jij weet dat je door rustig te blijven in deze situaties ervoor kan zorgen dat het niet escaleert. Als objectbeveiliger en mobiel surveillant weet jij je hoofd koel te houden in stressvolle situaties.

Voor deze functie is flexibiliteit erg belangrijk! Je kan ook in de nachten en weekenden ingezet worden. Gelukkig weet je dit al 4 weken van tevoren, want dan staat het rooster voor je klaar! Ook kan het voorkomen dat er wordt gevraagd of jij ervoor openstaat meer te werken. Jouw flexibiliteit heeft dus 2 voordelen: Kans op meer uren en sowieso onregelmatigheidtoeslag wanneer je werkt in de avonden, nachten en/of in het weekend!


Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo...

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

 

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Natasja van Wingerden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert