The Flying Dutchman

Objectbeveiliger Hoofddorp

Hoofddorp
MBO
Vast
30 uur per week
1949 - 2157 per 4 weken

Ben jij in bezit van je beveiligingsdiploma en ready voor een nieuwe job? Voor 30 uur per week kan jij aan de slag gaan als object beveiliger in Hoofddorp! It is important that you can speak, understand read and write English. You will be working for an American company!

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring.
 • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
 • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, BHV is mooi meegenomen
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag
 • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer.
 • Eigen vervoer en rijbewijs B.

Jouw matchmaker legt uit...

Alleen werken doe je hier nooit! Samen zal jij met je collega’s zorgen voor de beveiliging van dit object. Wanneer jouw dienst begint neem je eerst samen met je collega’s even door wat er de dienst ervoor gebeurd is, zijn er nog bijzonderheden?

Ja! Eén van je collega’s heeft opgemerkt en aangegeven dat er een deur niet goed opengaat. Natuurlijk wordt de deur direct gemaakt! Goed dat je dit weet, nu weet jij wat je in de gaten moet houden en dat je mensen even kan helpen als ze moeite hebben met de deur. Kom jij iets tegen tijdens je dienst, dan geef jij dit ook direct door! Ook dat is veiligheid!

Tijdens het lopen van je gebruikelijke ronde zie je een persoon zoekend om zich heen kijken, je stapt erop af en vraagt beleeft of je hem/haar ergens mee van dienst kan zijn. Met lichte irritatie krijg je een “Ja” te horen. Je kijkt hier niet van op. Je weet dat er in dit laboratorium soms patiënten langs komen en dat hun situatie emotioneel beladen kan zijn. Op de juiste manier help je hem/haar.

Het blijkt dat de persoon in het gebouw aan de overkant moet zijn! Je ziet dat het een beetje regent dus je bied direct even een paraplu aan. Je ziet een glimlach op het gezicht van de persoon verschijnen en hij/zij bedankt je hartelijk! Gastvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel.

Because you are working for an American company, it often happens that you also must speak English. This also applies to written communication such as writing a daily report. Being able to read and write in English is important!

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,82 tot €14,18 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! 24/7 diensten, dus meer centen!
 • Reiskostenvergoeding

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 742 103.

Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert