The Flying Dutchman

Vacature centralist Goes

Goes
MBO
Vast
30 uur per week
1949 - 2157 per 4 weken
Meldkamerbeveiliging Centralisten

Jij bent in bezit van een beveiligingsdiploma en op zoek naar een nieuwe ervaring in de beveiligingsbranche! Dat komt goed uit, die kunnen wij jou bieden! Je kan voor 30 uur per week aan de slag als centralist in een hypermoderne alarmcentrale in Goes! Wil jij weten of dit iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging;
 • Persoonlijke aandacht en waardering;
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan;
 • Korting op de sportschool en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging elk jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, bhv is mooi meegenomen;
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag;
 • Woonachtig binnen een straal van 30 kilometer.

Jouw matchmaker legt uit...

Deze functie, als centralist, in één woord beschrijven? Ja hoor, dat kan: Multitasking! Je bent namelijk beveiliger van meerdere objecten, voor meerdere bedrijven tegelijkertijd. Van uit heel Nederland krijg jij beelden en meldingen binnen die op een juiste manier afgehandeld moeten worden.

Wanneer jouw dienst begint ga je zitten achter je bureau. Via meerdere schermen krijg je allemaal camera beelden binnen en houd je in de gaten wat er bij de klant gebeurt. Via een van de telefoons, die op je bureau staan, komen tijdens jouw dienst allemaal meldingen binnen. De een spannender dan de ander. Zo kan het zijn dat de telefoon gaat, dit keer gaat het over het openen van een slagboom. Vanuit de klant heb je hierover instructies gekregen. Hiermee bieden jullie een mooi stukje maat werk. Klopt alles? Ja! Dan kan de slagboom open!

Het andere moment kan het gaan om een alarm opvolging. Het alarm bij een van de klanten gaat af. Je weet precies wat je moet doen. Je pakt te telefoon op en alle vooraf besproken procedures worden in gang gezet: Een mede beveiliger wordt gebeld om naar de locatie te gaan, de klant wordt gebeld om op de hoogte gebracht te worden. Precies zoals met de klant is afgesproken. Terwijl je hiermee bezig bent gaat een andere telefoon over en zie je op een van je schermen dat er iets niet helemaal klopt. Zelfs in een stressvolle situatie weet jij goed te communiceren, structuur te behouden en je hoofd koel te houden. Hoe zou jij dit aanpakken?

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,82 tot €14,18 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! 24/7 diensten, dus meer inkomsten
 • Reiskosten vergoeding

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Ben jij die beveiliger die wij zoeken? Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. 
Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl    

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert