The Flying Dutchman

Vacature havenbeveiliger Rotterdam

Rotterdam
Vaste termijn
38 uur per week
1949 - 2322 per 4 weken
Objectbeveiliging Havenbeveiliging

Beveiliger en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit een mooie kans! In dit Rotterdamse havengebied vind je veel grote nationale en internationale bedrijven. Zoals je weet staan deze bedrijven nooit stil en is het dus altijd druk. Waar drukte is, is beveiliging nodig en dit is precies waar jij in het spel komt! Wil je weten of dit iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging
 • Persoonlijke aandacht en waardering
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan
 • Korting op de sportschool en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging elk jaar, tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, bhv is mooi meegenomen;
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag;
 • Rijbewijs en eigen vervoer
 • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer.

Jouw matchmaker legt uit...

38 uur per week kan jij aan de slag gaan in het Rotterdamse haven gebied. Een Rotterdamse mentaliteit zal jou dus zeker helpen tijdens het uitvoeren van je werk. Waarom? Er gebeurt hier namelijk ongelofelijk veel, dat moet ook wel, het is niet voor niets de grootste haven van Europa. Deze locatie zal 24/7 beveiligt moeten worden, daarom zal je dus ook 24/7 inzetbaar moeten zijn (lees: véél onregelmatigheidstoeslag).

Ben jij in bezit van het ISPS certificaat? Top! Dan weet jij wat je moet doen in deze rol als havenbeveiliger. Ook heb jij dus kennis van de wet en regelgeving binnen de haven. Zo houd jij je onder andere bezig met het controleren van werkvergunningen en douanepapieren. Ben jij niet in bezit van het ISPS certificaat, maar wel leergierig genoeg om deze te behalen? Dan valt hier zeker over te praten!

Een groot gedeelte van je werkzaamheden zal je zelfstandig uitvoeren. Je voert toegangscontroles uit. Deze bestaan uit het visiteren en registreren van alle bezoekers. Klopt alles? Dan maak je een bezoekerspas aan en kan de persoon veilig het terrein op. Ook komen hier veel internationale vrachtwagen chauffeurs. Deze weet jij in goed Engels te woord te staan. Net zoals je de zeevracht controleert, controleer je ook de vracht van deze chauffeurs.

Een rijbewijs is erg belangrijk, het gebied is namelijk erg groot. Je loopt hier veel maar om grote delen van het havengebied te beveiligen is een auto gewoon weg een stuk handiger! Aan het einde van je dienst zorg je voor een duidelijke rapportage zodat jouw collega’s op de hoogte zijn van wat er tijdens jouw dienst gebeurt is.

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,82 tot €15,27 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! Kans op veel ORT, dus meer inkomsten!
 • Reiskosten vergoeding.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert