The Flying Dutchman

Senior Handhaving/BOA Arnhem

Arnhem
MBO
Vast
36 uur per week
2215 - 2538 per 4 weken
Handhaving/BOA

Ben jij als BOA op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Lees dan snel verder! Dit is een mooie kans om door te groeien! Als senior BOA kan jij namelijk 36 uur per week, in wisselende diensten, ook in het weekend, aan de slag in Arnhem. Je bent deels buiten te vinden, waar je samen met je team toezicht houdt.  Maar je bent ook deels binnen te vinden, waar je bezig bent met administratieve taken zoals bijvoorbeeld het maken van roosters.

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao;
 • Persoonlijke aandacht en waardering;
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan;
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.

Wat vragen wij...

 • Een geldig BOA certificaat, bhv is mooi meegenomen;
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag;
 • Rijbewijs en eigen vervoer
 • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer.

Jouw matchmaker legt uit...

Jij bent al een aantal jaren werkzaam als BOA en bent toe aan een meer uitdaging en meer verantwoordelijkheid. Door jouw ervaring heb je veel kennis over onder andere wet en regelgeving. Wat deze vacature zo interessant maakt is dat je nu deze kennis mag gaan delen! Zo zal je bezig zijn met het coachen en begeleiden van jouw team op vakinhoudelijk gebied. Heeft er iemand vragen over het uitvoeren van een fiscale controle of over aankondigen van een beschikking? Dan kunnen ze hiervoor bij jou terecht!

Loopt alles niet even zoals gepland? Geen probleem, dan ben jij de aangewezen persoon! Jij kan namelijk heel snel schakelen.  Als senior BOA geef jij ook input voor de managementrapportage. Je overlegt met bijvoorbeeld met de locatie manager een verbetering op de locatie. “Goed idee!” krijg je te horen! Je krijgt dan ook direct de vrijheid om dit door te voeren! Hierna kijk je samen met de locatie manager terug op de verbetering en kan dit bijvoorbeeld mee als input!

Een nieuwe collega? Begeleiden, coachen en inwerken is voor jou geen probleem. Met vragen over het uitschrijven van een naheffingsaanslag, de aankondigen van een beschikking of het gemeentelijk beleid, daar weet jij met jouw ervaring antwoord op.

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €13,84 tot €15,86 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! Kans op veel ORT, dus meer inkomsten!
 • Reiskostenvergoeding.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Ellen Willems

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert