The Flying Dutchman

Havenbeveiliger Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel
MBO
Vast
28 uur per week
1949 - 2157 per 4 weken
Objectbeveiliging Havenbeveiliging

Jij bent een gediplomeerd beveiliger en op zoek naar een uitdaging! Ben jij er klaar voor om 28 uur per week aan de slag te gaan als havenbeveiliger in Krimpen aan den IJssel? Het gaat om 24/7 diensten. Door de onregelmatigheidstoeslag kan je dus lekker verdienen in minder tijd!

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging
 • Persoonlijke aandacht en waardering
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan
 • Korting op de sportschool en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging elk jaar, tot aan 2023

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, BHV en ISPS
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag
 • Rijbewijs en eigen vervoer
 • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer

Jouw matchmaker legt uit...

28 uur per week kan jij aan de slag gaan als beveiliger bij een groot bedrijf in Krimpen aan den IJssel. Naast dat jij in bezit bent van je beveiligingsdiploma heb jij ook het ISPS certificaat. Hiermee ben jij goed op de hoogte van de wet en regelgeving in het havengebied en weet je hoe je hier kan en mag handelen!

Bij dit grote bedrijf is het altijd druk en is er dus altijd iets te doen! Zo komen er veel (internationale) chauffeurs hun vrachtwagen laden en lossen. Deze sta je te woord in het Nederlands of, wanneer het gaat om internationale chauffeurs, in het Engels. Nadat je gecontroleerd hebt wie de chauffeur is neem je contact op met een van je mede beveiligers om te checken of de chauffeur bij jullie bekend is. Super, hij/zij is op de goede locatie. Hierna controleer je direct de vracht, net zoals je dat doet bij inkomende goederen die via schepen binnen komen. Alles is in orde! Het kan voorkomen dat er niets niet klopt natuurlijk. Ook in deze situatie weet jij hoe je moet handelen. Hoe zou jij dit doen? Naast chauffeurs komt er ook veel bezoek binnen. Ook deze mensen registreer en visiteer jij!  

Door middel van camera’s ben jij in staat om in één klap het hele gebied in de gaten te houden. Tijdens een van je diensten zie je dat er een gesprek tussen twee personen uit de hand lijkt te gaan lopen. De gebaren worden groter en de afstand steeds kleiner. Voordat het uit de hand loopt besluit je even een kijkje te gaan nemen. Door in gesprek te gaan met de twee weet jij de situatie weer onder controle te krijgen.

Na dat een bezoeker bij zijn/haar afspraak is geweest wilt deze het pand verlaten. Ook hier komt nog een stukje beveiliging kijken. Hij/zij heeft een koffertje bij zich en jij bent op dat moment de beveiliger van dienst. Om de veiligheid te waarborgen vraag je vriendelijk of je een visitatie mag uitvoeren. Dit mag en je vraagt of hij/zij het koffertje wilt openen. Er blijkt een portofoon in te zitten. Nadat je hier naar vraagt laat de man/vrouw het uitvoer bewijs hiervoor zien. Top! Alles in orde, een hele fijne dag verder! Het kan natuurlijk ook voorkomen dat iemand iets meeneemt zonder hier een uitvoer bewijs voor te hebben. Ook in dit soort gevallen weet jij precies hoe je moet optreden. Hoe zou jij dat aanpakken?

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,82 tot €14,18 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! Kans op veel ORT, dus meer inkomsten!
 • Reiskosten vergoeding.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert