The Flying Dutchman

Havenbeveiliger Kinderdijk

Kinderdijk
MBO
Vast
28 uur per week
1949 - 2157 per 4 weken
Objectbeveiliging Havenbeveiliging

Ben jij in bezit van je beveiligingsdiploma en klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan is dit iets voor jou! Voor 28 uur per week kan jij aan de slag gaan als havenbeveiliger op Kinderdijk! Wat deze vacature extra interessant maakt? Het gaat om 24/7 diensten. Door de onregelmatigheidstoeslag kan je dus lekker verdienen in minder tijd!

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging
 • Persoonlijke aandacht en waardering
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan
 • Korting op de sportschool en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging elk jaar, tot aan 2023

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, BHV en ISPS
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag
 • Rijbewijs en eigen vervoer
 • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer

Jouw matchmaker legt uit...

Op deze mooie locatie, Kinderdijk, kan jij dus aan de slag gaan als havenbeveiliger. Om in dit havengebied aan de slag te kunnen zal je naast je beveiligingsdiploma ook in bezit moeten zijn van het International Ship & Port facility Security (ISPS) certificaat. Door dat jij in bezit bent van dit certificaat weet je precies wat de wet en regelgeving is in het haven gebied.

Wat zal je zo allemaal op een dag doen? Dat is een goede vraag! Je zal je bijvoorbeeld bezig houden met controles op personen en goederen, visiteren. Stel je voor: Een bezoeker gaat het pand verlaten, heeft een koffertje bij zich en jij bent op dat moment de beveiliger van dienst. Wat ga je doen? Precies, om de veiligheid te waarborgen zal je vragen of je een visitatie mag uitvoeren! Wanneer de persoon zijn/haar koffertje opent zie je dat er een portofoon inzit. Nadat je hier naar vraagt laat de man/vrouw het uitvoer bewijs hiervoor zien. Top! Alles in orde, een hele fijne dag verder! Het kan natuurlijk ook voorkomen dat iemand iets meeneemt zonder hier een uitvoer bewijs voor te hebben. Ook in dit soort gevallen weet jij precies hoe je moet optreden. Hoe zou jij dat aanpakken?

Via camera toezicht ben jij als beveiliger in staat het gehele gebied in één oog opslag in de gaten te houden. Zie jij dat er iets gebeurt dat niet klopt dan weet jij snel te handelen. Wanneer je via de camera’s aan het observeren bent zie je op één van de camera’s dat er ergens twee mensen een gesprek hebben dat uit de hand lijkt te lopen, gebaren worden heftiger en de afstand wordt kleiner. Voordat het escaleert besluit je er direct naar toe te gaan om de situatie onder controle te krijgen.

Wanneer iemand het terrein wilt op gaan ben jij als beveiliger daar om de bezoeker te controleren. Nadat je hebt gecontroleerd wie de persoon is neem je contact op met een van je mede beveiligers om kijken of de persoon bij jullie bekend is. Wanneer alles in order is stel je vriendelijk de vraag of je de auto even mag controleren. Geen probleem, dit mag! Nadat je deze controle hebt uitgevoerd kan de persoon verder en zal er een bezoekerspas worden aangemaakt. Ook komen hier veel internationale vrachtwagen chauffeurs. Deze weet jij in goed Engels te woord te staan. Net zoals je de zeevracht controleert, controleer je ook de vracht van deze chauffeurs.

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,82 tot €14,18 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! Kans op veel ORT, dus meer inkomsten!
 • Reiskosten vergoeding.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert