The Flying Dutchman

BOA/ Handhaving Vlaardingen

Vlaardingen
MBO
Vast
40 uur per week
1687 - 1841 per 4 weken
Handhaving/BOA

Ben jij in bezit van een geldig BOA getuigschrift en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit een mooie kans voor jou! Als Buitengewoon Opsporingsambtenaar houd jij je 32–40 uur per week bezig met het handhaven van het parkeerbeleid van Vlaardingen.

Wat vragen wij...

  • BOA certificaat.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Vlaardingen

Wat geven wij...

  • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
  • Pensioenopbouw na 8 weken. 
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
  • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit...

Als Boa Parkeercontroleur speel jij een belangrijk rol in onze maatschappij. In de gemeente Vlaardingen ben jij verantwoordelijk voor het parkeerbeleid. Je handhaaft volgens een vastgesteld beleid, je controleert of de parkeerbelasting is voldaan en of op de aangewezen plekken wordt geparkeerd.

Jij kent de gemeente Vlaardingen als geen ander.  Je hebt een servicegerichte rol naar het publiek dus je verwijst, informeert en geeft uitleg over het gemeentelijk parkeerbeleid. Indien nodig schrijf je een naheffingsaanslag of een aankondiging van beschikking uit.

In geval van calamiteiten treed jij handelend op en jij biedt daar waar nodig de eerste hulp. In deze functie zijn nachtdiensten niet aan de orde. Je werktijden liggen tussen 09:00 - 00:00 uur. Je wordt volgens rooster ingepland

Is er ergens wel overlast? Dan stap jij hier even op af. Jij maakt makkelijk contact en weet op de juiste manier aan te geven dat mensen last hebben van het gedrag. Door jouw aanwezigheid zorg jij ervoor dat er minder overlast plaats vindt.

Liever maak je geen gebruik van je bevoegdheden, jouw voorkeur gaat uit naar het uitpraten van de situatie, maar wanneer nodig weet jij deze wel toe te passen.   

Jouw matchmaker legt uit...

Deze parttime job is heel afwisselend. Je werkt dag en avonddiensten van maandag tot en met zondag als beveiliger in een groot winkelcentrum. Hier ben je voornamelijk huismeester, je geeft assistentie aan de winkeliers bijvoorbeeld bij een lekkage. Ook geef je ondersteuning aan de bewoners, uitgifte van sleutels en kleine werkzaamheden zoals lampen vervangen en kleine reparaties aan de panden horen bij je taken.

Tijdens je dienst kan er vanuit de winkels gevraagd worden voor assistentie bij een winkeldiefstal. Dit is geen primaire taak, maar kan voorkomen tijdens je winkel surveillancediensten. Spreekt bovenstaande vacature jou aan, reageer dan snel!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Ellen Willems

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert