The Flying Dutchman

Handhaving Vlaardingen

Vlaardingen
MBO
Vast
40 uur per week
1687 - 1841 per 4 weken
Handhaving/BOA

Ben jij in bezit van een geldig BOA getuigschrift en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit een mooie kans voor jou! Als Buitengewoon Opsporingsambtenaar houd jij je 32 – 40 uur bezig met het handhaven van het parkeerbeleid van Vlaardingen.

Wat vragen wij...

 • In bezit van een BOA getuigschrift en bij voorkeur in bezit van BHV en EHBO;
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag;
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km.

Wat geven wij...

 • Salaris conform eigen Cao;
 • Persoonlijke aandacht en waardering;
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan;
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering. 
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit...

Als Boa Parkeercontroleur speel jij een belangrijk rol in onze maatschappij. In de gemeente Vlaardingen ben jij verantwoordelijk voor het parkeerbeleid. Je handhaaft volgens een vastgesteld beleid, je controleert of de parkeerbelasting is voldaan en of op de aangewezen plekken wordt geparkeerd.

Jij kent de gemeente Vlaardingen als geen ander.  Je hebt een servicegerichte rol naar het publiek dus je verwijst, informeert en geeft uitleg over het gemeentelijk parkeerbeleid. Indien nodig schrijf je een naheffingsaanslag of een aankondiging van beschikking uit.

In geval van calamiteiten treed jij handelend op en jij biedt daar waar nodig de eerste hulp. In deze functie zijn nachtdiensten niet aan de orde. Je werktijden liggen tussen 09:00 - 00:00 uur. Je wordt volgens rooster ingepland

Is er ergens wel overlast? Dan stap jij hier even op af. Jij maakt makkelijk contact en weet op de juiste manier aan te geven dat mensen last hebben van het gedrag. Door jouw aanwezigheid zorg jij ervoor dat er minder overlast plaats vindt.

Liever maak je geen gebruik van je bevoegdheden, jouw voorkeur gaat uit naar het uitpraten van de situatie, maar wanneer nodig weet jij deze wel toe te passen.   

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €10,54 tot €11,50 (op basis van werkervaring);
 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Reiskostenvergoeding.
Jouw kans pakken bij TFD@Work doe je zo:
Ben jij die BOA waar wij op zoek naar zijn? Solliciteer dan direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Bel ons gerust via 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Ellen Willems

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert