The Flying Dutchman

Objectbeveiliger Bergen op Zoom/Middelburg

Bergen op Zoom
MBO
Vast
30 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging

Ben jij in het bezit van je beveiligingsdiploma MBO2 en op zoek naar een nieuwe uitdagende job die net even wat anders is dan normaal. Dan is dit een mooie kans voor jou!

Wij zijn op zoek naar een ervaren objectbeveiliger die 30 uur per week aan de slag wil! Je gaat op 2 locaties aan de slag als objectbeveiliger in de omgeving van Bergen op Zoom en Middelburg.
Woon jij in de regio van deze 2 plaatsen en ben je benieuwd naar deze vacature? Lees dan verder!

Wat geven wij...

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring en leeftijd.
  • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
  • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • Een beveiligingsdiploma, BHV is mooi meegenomen;
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag;
  • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer tussen Bergen op Zoom en Middelburg

Jouw matchmaker legt uit...

Zoals we al zeiden, deze job is net even iets anders dan, dan anders. Maar wat maakt deze job dan anders? Nou, naast dat jij, samen met het team zorgt voor de beveiliging van deze 2 objecten ga je een administratieve uitdaging aan! Heb jij ervaring met SAP, dat is mooi meegenomen! Waar deze 2 objecten zich bevinden? Bergen op Zoom en Middelburg.

Uiteraard zal je goed ingewerkt worden in de systemen, waarin jij aan de slag gaat. Kennis van SAP is zeker mooi meegenomen maar niet verplicht. Wat wel erg belangrijk is, is dat je feeling hebt voor het omgaan met computers en systemen. Als er iets door dit bedrijf gewaardeerd wordt is het wel meedenken en initiatief tonen! Dus ga ervoor.
Jouw werktijden zijn namelijk tussen 06:00 uur en 20:00 uur, geen weekend- en geen nachtdiensten. Je bent de moeilijkste niet wanneer het gaat om werkomstandigheden. Hier zijn we heel eerlijk in, het gaat om een job als objectbeveiliger in de chemische industrie, met de daarbij komende geurtjes. Uiteraard is dat allemaal veilig!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je van harte uit om met ons contact op te nemen op 0184 - 743 103. Mailen mag ook altijd! Dit kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert