The Flying Dutchman

Beveiliger High Risk object Europoort

Europoort
MBO
Vast
36 uur per week
2232 - 2587 per 4 weken
Objectbeveiliging Havenbeveiliging

Ben jij een gediplomeerd beveiliger en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Lees dan vooral even verder, want misschien ga jij wel aan de slag gaan in het grootste havengebied van Europa! Europoort Rotterdam. In dit grote gebied zal jij een vaste locatie beveiligen op een groot terrein. Ga er maar van uit dat jij je in deze omgeving nooit hoeft te vervelen!

Wat wij geven…

 • Inschaling volgens cao Particuliere Beveiliging.
 • Pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag.
 • Jouw eigen matchmaker met ervaring in de beveiliging.
 • Toekomst- en begeleidingstrajecten zoals taalbudget en budgetcoaching.
 • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
 • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!

Wat wij vragen...

 • Diploma MBO beveiliger 2 of MBO Coördinator 3.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Beheersing van Engels in woord en schrift.
 • Rijbewijs B, eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom je werkplek.

Jouw matchmaker legt uit...

Jij zal fulltime (of parttime) aan de slag gaan in het Rotterdamse havengebied als Highrisk beveiliger.  Ben jij in bezit van het ISPS en VCA certificaat?  Dan weet jij wat je moet doen in deze rol als Highrisk beveiliger. Zo houd jij je onder andere bezig met het controleren van werkvergunningen en douanepapieren. Ben jij niet in bezit van het ISPS en/of VCA certificaat, maar wel leergierig genoeg om deze te behalen? Dan gaan wij dit voor je regelen!
 
Een groot gedeelte van je werkzaamheden zal je zelfstandig uitvoeren, maar alleen ben je nooit. Je voert onder andere toegangscontroles uit. Deze bestaan uit het visiteren en registreren van alle bezoekers. Daarnaast houd jij je bezig met cameratoezicht, alarmopvolging en terrein-surveillance in een dienstvoertuig. 

Wanneer chauffeurs aankomen om te laden en lossen ben jij daar om je rol als beveiliger uit te voeren. Je staat ze te woord in het Nederlands of wanneer het gaat om internationale chauffeurs, in het Engels. Controle is hier enorm  belangrijk! Zodra alles kloppend is stuur jij ze door met een bezoekerspas, dus goede computervaardigheden zijn een must. Het is een dynamische omgeving voor beveiligers die met hun vak bezig willen zijn en daadkrachtig zijn in wat ze doen. 

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo...

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden