The Flying Dutchman

Highrisk beveiliging Europoort

Europoort
MBO
Vast
36 uur per week
2001,82 - 2385,18 per 4 weken
Objectbeveiliging Havenbeveiliging
Ben jij een gediplomeerd beveiliger en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Lees dan vooral even verder, want misschien ga jij wel aan de slag gaan in het grootste havengebied van Europa! Europoort Rotterdam. In dit grote gebied zal jij een vaste locatie beveiligen op een groot terrein. Ga er maar van uit dat jij je in deze omgeving nooit hoeft te vervelen!

Wat vragen wij...

 • Diploma MBO 2 beveiliger of MBO 3 Coördinator.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Europoort.
 • Beheersing van Engels in woord en schrift.

Wat geven wij...

 • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
 • Pensioenopbouw na 8 weken. 
 • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
 • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
 • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.

Jouw matchmaker legt uit...

Jij zal fulltime (of parttime) aan de slag gaan in het Rotterdamse havengebied als Highrisk beveiliger. Rotterdam staat natuurlijk bekend om haar grote en internationale haven en “Niet lullen, maar poetsen” mentaliteit. Heb jij deze mentaliteit ook? Mooi! Deze locatie zal 24/7 beveiligd moeten worden, daarom zal je dus ook volcontinu inzetbaar moeten zijn (lees: véél onregelmatigheidstoeslag).
 
Ben jij in bezit van het ISPS en VCA certificaat?  Dan weet jij wat je moet doen in deze rol als Highrisk beveiliger. Zo houd jij je onder andere bezig met het controleren van werkvergunningen en douanepapieren. Ben jij niet in bezit van het ISPS en/of VCA certificaat, maar wel leergierig genoeg om deze te behalen? Dan gaan wij dit voor je regelen!
 
Een groot gedeelte van je werkzaamheden zal je zelfstandig uitvoeren, maar alleen ben je nooit. Je voert onder andere toegangscontroles uit. Deze bestaan uit het visiteren en registreren van alle bezoekers. Daarnaast houd jij je bezig met cameratoezicht, alarmopvolging en terrein-surveillance in een dienstvoertuig. 
Wanneer chauffeurs aankomen om te laden en lossen ben jij daar om je rol als beveiliger uit te voeren. Je staat ze te woord in het Nederlands of wanneer het gaat om internationale chauffeurs, in het Engels. Controle is hier enorm  belangrijk! Zodra alles kloppend is stuur jij ze door met een bezoekerspas, dus goede computervaardigheden zijn een must. Het is een dynamische omgeving voor beveiligers die met hun vak bezig willen zijn en daadkrachtig zijn in wat ze doen. 
In bezit zijn van een rijbewijs is erg belangrijk. De werklocatie is namelijk niet met het OV bereikbaar.

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?
 • Salaris: €13,17 tot €15,69 (op basis van werkervaring) nieuwe inschaling per 02-01-2023 is bekend.
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! Kans op veel ORT, dus meer inkomsten!
 • Reiskostenvergoeding.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

 

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert