The Flying Dutchman

Beveiliger met diploma Middelburg

Middelburg
MBO
Vast
30 uur per week
1949 - 2157 per 4 weken
Objectbeveiliging

Jij bent in bezit van je beveiligingsdiploma en op zoek naar een job! Dan hebben wij iets voor jou in het trotse Middelburg! Wel net even anders dan normaal! 30 uur per week zorg jij samen met een supergezellig team voor de veiligheid en administratie bij dit object! Een leuke uitdaging dus!

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging;
 • Persoonlijke aandacht en waardering;
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan;
 • Korting op de sportschool en op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis;
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging elk jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, bhv is mooi meegenomen;
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag;
 • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer.

Jouw matchmaker legt uit... 

Deze job is net even iets anders dan, dan anders. Niet alleen zal je zorgen voor de beveiliging van dit object maar ook zal je je bezighouden met de administratie van deze complexe en grote organisatie. Heb jij ervaring met SAP en ben jij klaar voor een uitdaging?

Je vindt snel je weg na dat je een tijdje bent meegenomen binnen de systemen! Doordat je de systemen helemaal eigen hebt gemaakt kom je erachter dat een andere aanpak van een bepaald proces misschien beter op een andere manier zou kunnen. Super! Gelijk bespreken, dit wordt erg gewaardeerd. In dit bedrijf staat waardering sowieso erg hoog in het vaandel.

Ben je ook nog een op zoek naar meer regelmaat in je werk rooster? Dan is dit helemaal een kans die je niet wilt laten lopen. Jouw werktijden zullen zijn tussen 06:00 en 20:00. In de weekenden ben je lekker vrij!

Je bent de moeilijkste niet wanneer het gaat om werkomstandigheden. Hier zijn we heel eerlijk in, het gaat om een job als beveiliger in de chemische industrie, met de daarbij komende geurtjes. Uiteraard is dat allemaal veilig!

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,82 tot €14,18 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag, dus meer inkomen!
 • Reiskostenvergoeding

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Ben jij die beveiliger die wij zoeken? Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl    

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert