The Flying Dutchman

Zorgbeveiliger met diploma Dordrecht

Dordrecht
MBO
Vast
30 uur per week
1949 - 2157 per 4 weken
Zorgbeveiliging Objectbeveiliging

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de beveiliging? Dan is dit misschien wel wat voor jou! Als je in bezit bent van een beveiligingsdiploma kan je voor 30 uur per week aan de slag als zorg beveiliger. In deze drukke omgeving gebeurt veel en ben jij altijd lekker bezig! Meer weten? Lees dan snel verder!

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
 • Persoonlijke aandacht en waardering.
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging elk jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, bhv is mooi meegenomen;
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag;
 • Woonachtig binnen een straal van 30 kilometer.

Jouw matchmaker legt uit...

Op deze locatie ga jij aan de slag als zorg beveiliger. Het houd in dat jij zorgt voor de veiligheid van het personeel, de patiënten en de aanwezige materialen. Op deze locatie staat veel kostbare apparatuur en ligt veel medicatie.

Het is hier altijd druk, dit geeft jou als beveiliger een extra uitdaging! Hoe ga jij zorgen voor de veiligheid terwijl je ook ervoor zorgt dat iedereen zich hier welkom voelt? Dit doe jij bijvoorbeeld door behulpzaam te zijn. Zie je dat iemand de weg niet kan vinden? Geen probleem, die weet jij wel. Na uitleg gegeven te hebben over welke kant de patiënt op moet lopen, zie je een glimlach verschijnen. Ook dat is beveiligingen, gastvrij zijn!

Op deze locatie is het druk, een constante in en uitloop van mensen. Maar ook in deze drukte weet jij het overzicht voor jezelf te bewaren, mensen te helpen, afwijkende situaties te signaleren en de rust te bewaren. Dit is volgens mij ook vooral waar de uitdaging ligt in deze veelzijdige functie.

Soms kan de spanning hier wat oplopen. Dit kan gebeuren, als patiënt in een zorg instelling moeten zijn is niet altijd even leuk. Gelukkig weet jij snel te schakelen in dit soort situaties, je weet je hoofd koel te houden en de situatie te de-escaleren.

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,82 tot €14,18 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! 24/7 diensten, dus meer centen!
 • Reiskostenvergoeding

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Ben jij die beveiliger die wij zoeken? Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl    

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert