The Flying Dutchman

Beveiliger met diploma Bergen op Zoom

Bergen op Zoom
MBO
Vast
30 uur per week
1949 - 2157 per 4 weken
Objectbeveiliging

Ben jij in bezit van je diploma beveiliging, op zoek naar iets nieuws en klaar voor een job die net even wat anders is dan normaal. Dan is dit een mooie kans voor jou! 30 tot 34 uur per week ga jij aan de slag als object beveiliger, met een twist. Benieuwd wat dat is? Lees dan verder!

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging;
 • Persoonlijke aandacht en waardering;
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan;
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging elk jaar (dat is dus bijna!) tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, bhv is mooi meegenomen;
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag;
 • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer.

Jouw matchmaker legt uit...

Zoals we al zeiden, deze job is net even iets anders dan. Maar wat maakt deze job dan anders? Nou, naast dat jij, samen met het team zorgt voor de beveiliging van dit object zullen jullie een administratieve uitdaging aangaan! Heb jij ervaring met SAP, dat is mooi meegenomen! Waar dit object zich bevindt? Bergen op Zoom!

Uiteraard zal je goed ingewerkt worden in de systemen waarin jij aan de slag gaat. Kennis van SAP is zeker mooi meegenomen maar niet verplicht. Wat wel erg belangrijk is, is dat je feeling hebt voor het om gaan met computers en systemen. Nadat je bent ingewerkt en lekker bezig bent merk je op dat een bepaalde handeling in het systeem beter zou kunnen werken wanneer dit op een andere manier wordt gedaan. Top, gelijk bespreken. Als er iets door dit bedrijf gewaardeerd wordt is het wel mee denken en initiatief tonen!

Je bent de moeilijkste niet wanneer het gaat om werkomstandigheden. Hier zijn we heel eerlijk in, het gaat om een job als beveiliger in de chemische industrie, met de daarbij komende geurtjes. Uiteraard is dat allemaal veilig!

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,82 tot €14,18 (op basis van werkervaring)
 • Let op: volcontinu diensten dus: Onregelmatigheidstoeslag!
 • Reiskostenvergoeding

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert