The Flying Dutchman

Gastvrije object beveiliger Bergen op Zoom

Bergen op Zoom
MBO
Vast
30 uur per week
2001 - 2214 per 4 weken
Objectbeveiliging

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan in de beveiliging en heb je een beveiligingsdiploma en al wat jaren ervaring. Dan is dit een mooie kans voor jou! 30 tot 34 uur per week ga jij aan de slag als Objectbeveiliger, met een twist. Benieuwd wat dat is? Lees dan verder!

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging, afhankelijk van werkervaring.
 • Bij ons ben je geen nummer, wij geven je aandacht en waardering.
 • Matchmakers die je helemaal begeleiden naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging elk jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, BHV is mooi meegenomen;
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag;
 • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer.

Jouw matchmaker legt uit...

Zoals we al zeiden, deze job is net even iets anders. Maar wat maakt deze job dan anders? Nou, naast dat jij, samen met het team zorgt voor de beveiliging van dit object zullen jullie een administratieve uitdaging aangaan! Heb jij ervaring met SAP, dat is mooi meegenomen! 

Uiteraard krijg je een uitgebreid inwerktraject voor de systemen waarin jij aan de slag gaat. Kennis van SAP is zeker mooi meegenomen maar niet verplicht. Wat wel erg belangrijk is, is dat je feeling hebt voor het omgaan met computers en systemen. Meedenken en initiatief wordt erg gewaardeerd bij deze opdrachtgever. 
Je bent de moeilijkste niet wanneer het gaat om werkomstandigheden. Hier zijn we heel eerlijk in, het gaat om een job als beveiliger in de chemische industrie, met de daarbij komende geurtjes. Uiteraard is dat allemaal veilig!

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €13,17 tot €14,57 (op basis van werkervaring)
 • Let op: volcontinu diensten dus: Onregelmatigheidstoeslag!
 • Reiskostenvergoeding

Jouw matchmaker legt uit...

Deze parttime job is heel afwisselend. Je werkt dag en avonddiensten van maandag tot en met zondag als beveiliger in een groot winkelcentrum. Hier ben je voornamelijk huismeester, je geeft assistentie aan de winkeliers bijvoorbeeld bij een lekkage. Ook geef je ondersteuning aan de bewoners, uitgifte van sleutels en kleine werkzaamheden zoals lampen vervangen en kleine reparaties aan de panden horen bij je taken.

Tijdens je dienst kan er vanuit de winkels gevraagd worden voor assistentie bij een winkeldiefstal. Dit is geen primaire taak, maar kan voorkomen tijdens je winkel surveillancediensten. Spreekt bovenstaande vacature jou aan, reageer dan snel!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je uit om contact op te nemen met onderstaand telefoonnummer of e-mail adres:

 • +31 184 743 103
 • werkenbij@tfdwork.nl

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert