The Flying Dutchman

Gediplomeerd beveiliger Haven Pernis

Pernis
MBO
Vast
30 uur per week
2001 - 2214 per 4 weken
Objectbeveiliging Havenbeveiliging

Jij bent een gediplomeerd beveiliger en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Lees dan vooral even verder, want voor zeker 30 uur per week kan je aan de slag als havenbeveiliger in de haven van Pernis. In dit grote havengebied zal jij meerdere objecten beveiligen. Ga er maar vanuit dat jij je in deze omgeving nooit hoeft te vervelen!

Wat vragen wij...

 • Diploma MBO 2 beveiliger of gemotiveerd om deze te behalen.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Pernis

Wat geven wij...

 • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
 • Pensioenopbouw na 8 weken. 
 • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
 • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
 • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit...

Zeker 30 uur per week kan jij aan de slag in het Rotterdamse havengebied. Rotterdam staat natuurlijk bekend om haar grote havens en “Niet lullen, maar poetsen” mentaliteit. Heb jij deze mentaliteit? Fijn!  Er gebeurt hier namelijk ongelofelijk veel, dat moet ook wel, het is tenslotte één van de grootste havens van Europa. Deze locatie zal 24/7 beveiligt moeten worden, daarom zal je dus ook 24/7 inzetbaar moeten zijn (lees: véél onregelmatigheidstoeslag).

Ben jij in bezit van het ISPS-certificaat? Dan weet jij wat je moet doen in deze rol als havenbeveiliger. Ook heb jij dus kennis van de wet- en regelgeving binnen de haven. Zo houd jij je onder andere bezig met het controleren van werkvergunningen en douanepapieren. Ben jij niet in bezit van het ISPS-certificaat, maar wel leergierig genoeg om deze te behalen? Dan valt hier zeker over te praten!

Een groot gedeelte van je werkzaamheden zal je zelfstandig uitvoeren. Je voert toegangscontroles uit. Deze bestaan uit het visiteren en registreren van alle bezoekers. Wanneer iemand het terrein op wil gaan ben jij als beveiliger daar om de bezoeker te controleren. Als alle persoonsgegevens in orde zijn zal je nog even het voertuig moeten controleren. Wanneer je vriendelijk vraagt of dit mag heb je al snel toestemming. Niks geks te vinden, super! De bezoekerspas wordt aangemaakt en de persoon kan door!

Wanneer chauffeurs aankomen om te laden en lossen ben jij daar om je rol als beveiliger uit te voeren. Je staat ze te woord in het Nederlands of, wanneer het gaat om internationale chauffeurs, in het Engels. Controle is hier belangrijk. Nadat je gecheckt hebt wie de chauffeur is en of hij/zij op de goede locatie is (de haven is groot en soms een doolhof) ga je de vracht controleren, net zoals je dat doet bij inkomende goederen die via schepen binnenkomen. Alles is in orde! Het kan voorkomen dat er iets niet klopt natuurlijk. Ook in deze situatie weet jij hoe je moet handelen. Hoe zou jij dit doen? Naast chauffeurs komt er ook veel bezoek binnen. Ook deze mensen registreer en visiteer jij!

In bezit zijn van een rijbewijs is erg belangrijk. De haven is namelijk niet met het OV bereikbaar. Daarnaast beveilig je meerdere objecten. En geloof ons, deze afstanden lopen in een dienst is geen optie! Mocht je wel dit gedacht hebben dan heb je in ieder geval de instelling waar we naar op zoek zijn!


Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo...

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

 •  

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Natasja van Wingerden

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert