The Flying Dutchman

Gediplomeerd beveiliger Haven Rotterdam

Rotterdam
MBO
Vast
38 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging Havenbeveiliging

Ben jij een gediplomeerd beveiliger en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit een mooie kans! In het Rotterdamse havengebied vind je veel grote nationale en internationale bedrijven. Ben jij alert, dan zoeken wij jou ! Herken jij jezelf hierin en denk jij dat je past in dit profiel lees dan snel verder!

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring.
 • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
 • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een beveiligingsdiploma, BHV is mooi meegenomen;
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag;
 • Rijbewijs en eigen vervoer;
 • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer;

Jouw matchmaker legt uit...

38 uur per week kan jij aan de slag gaan in het Rotterdamse havengebied. Een Rotterdamse mentaliteit zal jou dus zeker helpen tijdens het uitvoeren van je werk. Waarom? Er gebeurt hier namelijk ongelofelijk veel, dat moet ook wel, het is niet voor niets de grootste haven van Europa. Deze locatie zal 24/7 beveiligd moeten worden, daarom zal je dus ook 24/7 inzetbaar moeten zijn (lees: véél onregelmatigheidstoeslag).

Ben jij in bezit van het ISPS-certificaat? Top! Dan weet jij wat je moet doen in deze rol als havenbeveiliger. Ook heb jij dus kennis van de wet en regelgeving binnen de haven. Zo houd jij je onder andere bezig met het controleren van werkvergunningen en douanepapieren. 

Een groot gedeelte van je werkzaamheden zal je zelfstandig uitvoeren. Je voert toegangscontroles uit. Deze bestaan uit het visiteren en registreren van alle bezoekers. Klopt alles? Dan maak je een bezoekerspas aan en kan de bezoeker veilig het terrein op. Ook komen hier veel internationale vrachtwagenchauffeurs. Deze weet jij in goed Engels te woord te staan. Net zoals je de zeevracht controleert, controleer je ook de vracht van deze chauffeurs.

Een rijbewijs is erg belangrijk, het gebied is namelijk erg groot. Je loopt hier veel, maar om grote delen van het havengebied te beveiligen is een auto gewoon weg een stuk handiger! Aan het einde van je dienst zorg je voor een duidelijke rapportage, zodat jouw collega’s op de hoogte zijn van wat er tijdens jouw dienst gebeurd is.

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €13,17 tot €15,69 (op basis van werkervaring).
 • Onregelmatigheidstoeslag. Let op! Kans op veel ORT, dus meer inkomsten !
 • Reiskostenvergoeding.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je uit om contact op te nemen met onderstaand telefoonnummer of e-mail adres:

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert