The Flying Dutchman

All-round beveiliger en/of BOA - Gelderland

Arnhem
MBO
Vast
36 uur per week
1949 - 2322 per 4 weken
Objectbeveiliging

Altijd op zoek naar gediplomeerde beveiligers!

The Flying Dutchman@Work is een landelijk opererende organisatie, 
waarbij haar medewerkers hun eigen ervaring inzetten in het bemiddelen van kandidaten voor de beveiliging. Onze slogan is dan ook:  Van beveiligers, voor beveiligers!  Door deze kennis van de branche, waarin wij werkzaam zijn, onderscheiden wij ons van de rest! Wij merken dat hier behoefte aan is, dit zien wij ook terug in onze groei. Sinds 2018 zijn wij actief en zijn er tal van mooie samenwerkingen met beveiligingsbedrijven door heel Nederland opgezet. Hoe dit kan? Door de behoefte aan kennis van het vak ! Door onze achtergrond weten wij als geen ander om de juiste beveiliger op de juiste werkplek te plaatsen.

Wat wij bieden:

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
  • Persoonlijke aandacht en waardering.
  • Matchmakers die graag voor je bemiddelen naar een vaste baan.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging elk jaar, tot aan 2023.

Wat wij vragen:

  • Beveiliger: Beveiligingsdiploma MBO 2
  • BOA: Geldig BOA getuigenschrift
  • Bij voorkeur in het bezit van BHV en EHBO.
  • Onbesproken gedrag, screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Waarom TFD@Work?

Zoals net al verteld is zijn wij gespecialiseerd in de beveiligingsbranche. Hierdoor zijn wij in staat de juiste beveiliger op de juiste plek neer te zetten. Dit doordat wij weten hoe het vak in elkaar zit! Uiteraard is dat niet het enige waar wij trots op zijn. Ook zijn wij trots op de afspraken die wij gemaakt hebben met onze opdrachtgevers. Deze afspraken zorgen er namelijk voor dat jij bij goed functioneren de kans krijgt om na een gewerkte periode bij de opdrachtgever op contract te komen. Wij begeleiden jou naar een vaste baan! Daarnaast beschik jij bij TFD@Work over je eigen persoonlijke matchmaker! Ben je op zoek naar iets nieuws, heb je vragen of wil je even je verhaal kwijt? Je matchmaker staat voor je klaar.

Wil jij deze kans pakken bij TFD@Work? Dat doe je zo!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de beveiliging? Dan zijn wij de schakel die jij nodig hebt in jouw netwerk! Maak gebruik van ons netwerk onze kennis en skills om te bereiken wat jij wilt! Solliciteer direct, binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert