The Flying Dutchman

Winkel beveiliger Roermond

Roermond
MBO
Vast
32 uur per week
1949 - 2322 per 4 weken
Winkelsurveillance

Ben jij gastvrij en heb jij daarbij ook nog oog voor afwijkend gedrag. Dan ben jij de winkelbeveiliger waar wij naar op zoek zijn. Voor 32 uur per week kan jij dan aan de slag in regio Roermond.

Wat wij geven wij….

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
  • Persoonlijke aandacht en waardering.
  • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • Een beveiligingsdiploma, BHV is mooi meegenomen.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B en eigen vervoer.
  • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer.

Jouw matchmaker legt uit...

Heeft veiligheid bij jou een hoge prioriteit en ben je integer, ambitieus en klantgericht ingesteld? Dan maken wij graag kennis met jou! Wij zijn namelijk op zoek naar ambitieuze beveiligers voor onze klanten uit het High-end Retail segment in Roermond.

Als retail-beveiliger heb je de taak om zorg te dragen voor een hoge kwaliteit op het gebied van hospitality. Daarnaast zorg je voor een ultieme winkelbeleving voor de klanten en een veilige werkomgeving voor het personeel. Je hebt een scherp oog voor verdachte en onveilige situaties en rapporteert jouw bevindingen.

Veiligheid en een veilig gevoel is waar jij voor zorgt. Dit doe je bijvoorbeeld door preventief te handelen. Daarom heb jij ook een neus voor opvallende situaties en/of gedrag. Zodat jij in weet te grijpen, voordat er een probleem ontstaat.

Wil jij deze kans pakken bij TFD@Work? Dat doe je zo!

Is dit iets voor jou? Dan zijn wij graag jouw matchmaker en bemiddelen wij tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen. Klik hieronder op “Solliciteren” om deze kans te pakken. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een toekomstgesprek. Bellen mag ook altijd! Dit kan op: 0184-743 103. Mailen kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert