The Flying Dutchman

Beveiliger gemeente Rotterdam

Rotterdam
MBO
Vast
40 uur per week
1949 - 2322 per 4 weken
Objectbeveiliging

Wil jij voornamelijk dagdiensten werken in Rotterdam en omgeving? Dat kan! Met een beveiligingsdiploma kan jij fulltime aan de slag als object beveiliger in de regio Rotterdam. Meer weten? Lees dan snel verder!

Wat geven wij….

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
  • Persoonlijke aandacht en waardering.
  • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • Een diploma beveiliger 2, BHV is mooi meegenomen.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B, eigen vervoer en woonachtig binnen een straal van 40 kilometer.

Jouw matchmaker legt uit...

Elke dag op hetzelfde object zitten is niks voor jou. Jij bent op zoek naar een uitdaging, naar variatie! Dat is precies wat wij je aan kunnen bieden. Vier weken van te voren krijg jij te horen waar jij brand- en sluitrondes gaat lopen, waar jij bezoekers gaat ontvangen, waar jij gaat werken met geautomatiseerde beveiligingssystemen of waar jij te maken gaat krijgen met vertrouwelijke informatie. Je hebt veel contact met medewerkers, bezoekers en collega’s in de beveiliging.

Als beveiliger draai je voornamelijk dagdiensten, natuurlijk komt het voor dat je ingepland kan worden voor een avond- of nachtdienst. Zie jij geen problemen in het verdienen van meer geld zonder daar extra tijd aan kwijt te zijn? Dan ben jij precies de beveiliger die wij zoeken! Je kan ook ingezet worden in omliggende gemeenten voor eventuele andere beveiligingswerkzaamheden.

Veiligheid en een veilig gevoel is waar jij als beveiliger voor zorgt. Dit doe je bijvoorbeeld door preventief te handelen. Daarom heb jij ook een neus voor opvallende situaties en/of gedrag. Zodat jij in weet te grijpen voordat er een probleem ontstaat.

Wil jij deze kans pakken bij TFD@Work? Dat doe je zo!

Is deze beveiligings vacature iets voor jou? Dan zijn wij graag jouw matchmaker en bemiddelen wij tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen. Klik hieronder op “Solliciteren” om deze kans te pakken. Binnen twee werkdagen (vaak veel sneller) neemt één van onze matchmakers contact met je op voor kennismaking. Bellen mag ook altijd! Dit kan op: 0184-743 103. Mailen kan naar werkenbij@tfdwork.nl

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert