The Flying Dutchman

BOA gemeente Amsterdam

Amsterdam
MBO
Vast
36 uur per week
1934 tot 2903 per maand

Ben jij een BOA met een geldig getuigschrift en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij iets wat jij interessant gaat vinden! In deze functie ben jij 36 uur per week als BOA werkzaam in de omgeving van de gemeente Amsterdam.

Wat geven wij...

 • Salaris conform eigen Cao
 • Persoonlijke aandacht en waardering
 • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering
 • Direct op contract bij onze opdrachtgever

Wat vragen wij...

 • Een geldig BOA getuigschrift, heb je ook een RTGB certificaat is dat mooi meegenomen
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag
 • Rijbewijs en eigen vervoer

Jouw matchmaker legt uit...

Als BOA in de gemeente Amsterdam houd je toezicht en bent verantwoordelijk voor het handhaven van de wet- en regelgeving. Bij aanvang dienst zal je een briefing krijgen van de teamleider. Hier hoor je onder anderen met wie en waar je vandaag op pad gaat. Je diensten zullen onregelmatig zijn, hier krijg je natuurlijk wel onregelmatigheidstoeslag voor. Lekker!

Geen dag is hetzelfde, je voert controle rondes uit en gaat op meldingen af van burgers. Je signaleert afwijkingen en overtredingen op het gebied van het parkeer- en afvalbeleid. Er is in de regio veel overlast door verkeerd geparkeerde voertuigen en aanbod van afval. Jij kunt zorgen voor een positiever straatbeeld.

Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, die heb je nodig voor onder anderen het contact met de meldkamer, politie en handhaving. Ook voor het contact met de burger zijn goede sociale vaardigheden van belang. Een sporttest, een medische keuring, een assessment en een screening maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Je zal gaan werken als BOA voor een bedrijf dat zich specialiseert in toezicht en handhaving. Ben jij ambitieus, houd je niet van stilzitten en wil je meer? Dan sluit jij als handhaver perfect op dit bedrijf aan! Niet alleen wordt er gekeken naar waar jij als BOA goed in bent, maar ook naar wat je leuk vind. Tevens bieden zij de BOA aanvullende opleidingen en bijscholing!

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,40 tot €18,62(op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag op zon- en feestdagen
 • Reiskostenvergoeding

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Solliciteer direct, nu de vacature nog vrij is. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Vragen? Je kan ons bereiken op: 0184 743 103 of stuur een mail naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert