The Flying Dutchman

BOA gemeente Amsterdam

Amsterdam
MBO
Vast
36 uur per week
1934 - 2903 per maand
Handhaving/BOA

Ben jij een BOA met een geldig getuigschrift en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij iets wat jij interessant gaat vinden! In deze functie ben jij 36 uur per week als BOA werkzaam in de omgeving van de gemeente Amsterdam.

Wat geven wij...

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring.
 • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
 • Direct op contract bij onze opdrachtgever

Wat vragen wij...

 • Een geldig BOA getuigschrift, heb je ook een RTGB certificaat is dat mooi meegenomen
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag
 • Rijbewijs en eigen vervoer

Jouw matchmaker legt uit...

Als BOA in de gemeente Amsterdam houd je toezicht en ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de wet- en regelgeving. Bij aanvang dienst zal je een briefing krijgen van de teamleider. Hier hoor je onder anderen met wie en waar je vandaag op pad gaat. Je diensten zullen onregelmatig zijn, hier krijg je natuurlijk wel onregelmatigheidstoeslag voor. Lekker!

Geen dag is hetzelfde, je voert controle rondes uit en gaat op meldingen af van burgers. Je signaleert afwijkingen en overtredingen op het gebied van het parkeer- en afvalbeleid. Er is in de regio veel overlast door verkeerd geparkeerde voertuigen en aanbod van afval. Jij kunt zorgen voor een positiever straatbeeld.

Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, die heb je nodig voor onder anderen het contact met de meldkamer, politie en handhaving. Ook voor het contact met de burger zijn goede sociale vaardigheden van belang. Een sporttest, een medische keuring, een assessment en een screening maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Je zal gaan werken als handhaver voor een bedrijf dat zich specialiseert in toezicht en handhaving. Ben jij ambitieus, houd je niet van stilzitten en wil je meer? Dan sluit jij als handhaver perfect op dit bedrijf aan! Niet alleen wordt er gekeken naar waar jij als handhaver goed in bent, maar ook naar wat je leuk vind. Tevens bieden zij de handhaver aanvullende opleidingen en bijscholing!

Natuurlijk wil je ook weten wat het jou oplevert toch?

 • Salaris: €12,40 tot €18,62 (op basis van werkervaring)
 • Onregelmatigheidstoeslag op zon- en feestdagen
 • Reiskostenvergoeding

Jouw matchmaker legt uit...

Deze parttime job is heel afwisselend. Je werkt dag en avonddiensten van maandag tot en met zondag als beveiliger in een groot winkelcentrum. Hier ben je voornamelijk huismeester, je geeft assistentie aan de winkeliers bijvoorbeeld bij een lekkage. Ook geef je ondersteuning aan de bewoners, uitgifte van sleutels en kleine werkzaamheden zoals lampen vervangen en kleine reparaties aan de panden horen bij je taken.

Tijdens je dienst kan er vanuit de winkels gevraagd worden voor assistentie bij een winkeldiefstal. Dit is geen primaire taak, maar kan voorkomen tijdens je winkel surveillancediensten. Spreekt bovenstaande vacature jou aan, reageer dan snel!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je uit om contact op te nemen met onderstaand telefoonnummer of e-mail adres:

 • +31 184 743 103
 • werkenbij@tfdwork.nl

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert