The Flying Dutchman

Beveiliger Geld en Waardetransport Eindhoven

Eindhoven
MBO
Vast
38 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Transportbeveiliging

Houd jij van vrijheid, autorijden en overdag werken? Dan heb ik de perfecte vacature voor je! Deze kans als chauffeur in het geld- en waarde transport is echt iets voor jou. Je kunt hier fulltime aan de slag! Je start iedere dag vanuit omgeving Eindhoven. Meer weten? Lees snel verder!

Wat vragen wij...

  • Diploma MBO 2 beveiliger of gemotiveerd om deze te behalen.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Eindhoven. 

Wat geven wij...

  • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
  • Pensioenopbouw na 8 weken. 
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
  • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit...

Je werkdag start tussen 06:00 en 10:00 uur, zodoende werk je alleen maar dagdiensten! Je bent inzetbaar van maandag t/m zaterdag. Zon- en feestdagen ben je vrij. Samen met je mede beveiligers en chauffeurs start je met een kop koffie in de kantine. De planning bepaalt met wie je vandaag samenwerkt en wat jullie route is. Wanneer de wagen is geladen pak je alle benodigde materialen en ga je op weg naar de eerste klant.

De klanten bestaan uit banken, winkels en horecagelegenheden. De eerste periode zal je voornamelijk samen met een mede beveiliger/chauffeur atm-servicing uitvoeren en alarmsystemen afhandelen. Wanneer je lekker je draai hebt gevonden kan je ook zelfstandig de weg op en heb je veel contact met klanten. Rijbewijs B is dus een must. Heb je ook rijbewijs C? Dan is dat zeker een pluspunt.

Nadat de route gereden is ga je naar de op en overslag. Hier worden alle verzamelde waardevolle spullen overgedragen aan een mede beveiliger. Alles wordt gecontroleerd en je levert alle materialen die je in de ochtend hebt meegenomen weer in. Denk aan sleutels, portofoon en plofkoffer. Nadat alles gecontroleerd is krijg je, je eindtijd en zit je dag erop!


Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert