The Flying Dutchman

Beveiliger Geld en Waardetransport Eindhoven

Eindhoven
MBO
Vast
36 uur per week
2232 - 2587 per 4 weken
Transportbeveiliging

Houd jij van vrijheid, autorijden en overdag werken? Dan heb ik de perfecte vacature voor je! Deze kans als chauffeur in het geld en waarde transport is echt iets voor jou. Je kunt hier fulltime aan de slag! Je start iedere dag vanuit omgeving Eindhoven. Meer weten? Lees snel verder!

Wat wij geven…

  • Inschaling volgens cao Particuliere Beveiliging.
  • Pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag.
  • Jouw eigen matchmaker met ervaring in de beveiliging.
  • Toekomst- en begeleidingstrajecten zoals taalbudget en budgetcoaching.
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!

Wat wij vragen...

  • Diploma MBO beveiliger 2.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B, eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom je werkplek.

Jouw matchmaker legt uit...

Je werkdag start tussen 06:00 en 10:00 uur, zodoende werk je alleen maar dagdiensten! Je bent inzetbaar van maandag t/m zaterdag. Zon- en feestdagen ben je vrij. Uitzonderlijk in de beveiliging! Samen met je mede beveiligers en chauffeurs start je met een kop koffie in de kantine. De planning bepaalt met wie je vandaag samenwerkt en wat jullie route is. Wanneer de wagen is geladen pak je alle benodigde materialen en ga je op weg naar de eerste klant.

De klanten bestaan uit banken, winkels en horecagelegenheden. De eerste periode zal je voornamelijk samen met een mede beveiliger/chauffeur atm-servicing uitvoeren en alarmsystemen afhandelen. Wanneer jij je draai hebt gevonden kan je ook zelfstandig de weg op en heb je veel contact met klanten. Rijbewijs B is dus een must. Heb je ook rijbewijs C? Dan is dat zeker een pluspunt.

Nadat de route gereden is ga je naar de op en overslag. Hier worden alle verzamelde waardevolle spullen overgedragen aan een mede beveiliger. Alles wordt gecontroleerd en je levert alle materialen die je in de ochtend hebt meegenomen weer in. Denk aan sleutels, portofoon en plofkoffer. Nadat alles gecontroleerd is krijg je jouw eindtijd en zit je dag erop!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo...

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden