The Flying Dutchman

Op- en overslag medewerker Amsterdam

Amsterdam
MBO
Vast
32 uur per week
1949 - 1990 per 4 weken
Productiemedewerker in de beveiliging (geldtelcent

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zet je graag je spierballen aan het werk? Dan is deze baan iets voor jou! Voor 32 uur per week kan jij aan de slag als logistiek medewerker in een beveiligde op- en overslag omgeving Amsterdam.

Wat geven wij….

  • Salaris: €12,82 tot €13,09 per uur.
  • Persoonlijke aandacht en waardering.
  • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.
  • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer.
  • Je bent nooit in aanraking geweest met politie en justitie.
  • Beschikbaar van maandag t/m zaterdag.

Jouw matchmaker legt uit...

Als logistiek medewerker ga je werken in een beveiligde op- en overslag vestiging in Amsterdam. Samen met het team zorg je ervoor dat de waardetransporteurs alle goederen in ontvangst nemen, welke zij die dag nodig hebben en neem je aan het einde van de dag de door hun verzamelde goederen weer in ontvangst.

Wanneer alle waardetransporteurs onderweg zijn ga jij je bezig houden met het stickeren, inpakken en sorteren van goederen voor verschillenden telcentrales, zodat deze verder verwerkt kunnen worden. Deze informatie verwerk je met codes in een beveiligd systeem. Het is dus erg belangrijk dat je goed om kan gaan met computers. Door jouw nauwkeurigheid zie jij snel onregelmatigheden, vermissingen of afwijkingen. Deze job als op- en overslag medewerker is dus niet alleen fysiek, maar heeft ook een leuke uitdaging als het om denkwerk gaat!

Je werkt graag in een  team en wordt een belangrijke schakel tussen de telcentrales en de waardetransporteurs. Vind jij afwisseling en drukte leuk? Aarzel dan niet en reageer! Let op: een uitgebreide politie screening wordt uitgevoerd, voordat je in deze leuke functie aan de slag kan. Voor vragen hierover kun je altijd contact met ons opnemen.

Wil jij deze kans pakken bij TFD@Work? Dat doe je zo!

Is dit iets voor jou? Dan zijn wij graag jouw matchmaker en bemiddelen wij tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen. Klik hieronder op “Solliciteren” om deze kans te pakken. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een toekomstgesprek. Bellen mag ook altijd! Dit kan op: 0184-743 103. Mailen kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert