The Flying Dutchman

High-end retail beveiliger Rotterdam

Rotterdam
MBO
Vast
24 uur per week
1949 - 2322 per 4 weken
Winkelsurveillance

Ben jij in het bezit van je beveiligingsdiploma en op zoek naar een nieuwe uitdaging in Rotterdam? Dan is deze functie als parttime beveiliger High-end Retail zeker iets voor jou!

Wat geven wij….

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
  • Persoonlijke aandacht en waardering.
  • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • Een beveiligingsdiploma, BHV is mooi meegenomen.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer.

Jouw matchmaker legt uit...

Jij gaat aan de slag als beveiliger voor een winkel van een wereldberoemd modemerk. In deze winkel zorg jij niet alleen voor de veiligheid van de shoppende klanten, werkend personeel en de producten van de winkel, maar neem jij ook een stukje administratie op je. Wordt er een verkoop gedaan? Dan wordt deze aan jouw gemeld. Voor en na je dienst maak je iedere dag een rapportage, waar je onder andere deze administratie in meeneemt.

Als je beveiliger bent voor een wereldberoemd modemerk zorg je er natuurlijk ook voor dat jij er zelf op en top uit ziet. Jouw uniform is altijd netjes en gladgestreken, schoenen zijn gepolijst en je stropdas zit mooi recht! Met deze strakke uitstaling zorg jij, als beveiliger, ervoor dat de klanten zich veilig voelen en dat mensen met slechte bedoelingen zich snel bedenken!

Jouw werktijden zullen zijn tussen 11:00 uur en 21:00 uur voor 3 dagen in de week. Wanneer er een mede beveiliger uit het team bijvoorbeeld met vakantie gaat zijn er meer uren beschikbaar! Sta jij voor deze uren open? Omdat de winkel welke je gaat beveiligen in het centrum van Rotterdam ligt zal je met het OV naar je werk komen.

Wil jij deze kans pakken bij TFDWORK? Dat doe je zo!

Is dit iets voor jou? Dan zijn wij graag jouw matchmaker en bemiddelen wij tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen. Klik hieronder op “Solliciteren” om deze kans te pakken. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een toekomstgesprek. Bellen mag ook altijd! Dit kan op: 0184-743 103. Mailen kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert