The Flying Dutchman

Beveiliger centralist/ meldkamer Enschede

Enschede
MBO
Vast
24 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Centralisten
Ben jij een gediplomeerd beveiliger en wil jij werken op een bijzondere locatie in de omgeving van Enschede? Dat komt goed uit, wij kunnen jou die job bieden! Je kan 16 tot 24 uur per week aan de slag als centralist in een Monitoring Operations Center! Wil jij weten of dit iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Wat vragen wij...

  • Diploma MBO 2 beveiliger.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Enschede. 

Wat geven wij...

  • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
  • Pensioenopbouw na 8 weken. 
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
  • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit...

Jouw functie, als centralist, in één woord beschreven? Multitasking! Als beveiliger van meerdere objecten en voor meerdere klanten ligt hier een leuke uitdaging! Vanuit diverse locaties krijg jij beelden en meldingen binnen die op een juiste manier afgehandeld moeten worden.

Multitasking houdt in dat je dingen tegelijkertijd doet en dat je hier soepel tussen kan schakelen. Maar waar moet je dan tussen schakelen? Via meerdere monitoren krijg je camerabeelden binnen en houd je in de gaten wat er bij de klant gebeurt. Via de telefoon komen tijdens jouw dienst allemaal meldingen binnen.

Het alarm bij één van de klanten gaat af. Je weet als beveiliger precies wat je moet doen. Je pakt de telefoon en zet alle vooraf besproken procedures in gang: Een medebeveiliger wordt gebeld om naar de locatie te gaan. De klant wordt op de hoogte gebracht. Terwijl je hiermee bezig bent gaat een andere telefoon over en zie je op één van je schermen dat er iets niet helemaal klopt. Ook bij stressvolle momenten weet een beveiliger goed te communiceren, de situatie te overzien en het hoofd koel te houden.

Ook neem je meldingen aan van installateurs die buiten hun kantooruren meldingen van storingen doorzetten naar de beveiligers van deze meldkamer. Wanneer een systeem service nodig heeft stuur jij de monteurs volgens protocol aan en zorg jij ervoor dat de juiste vragen aan de juiste personen gesteld worden.


Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Natasja van Wingerden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert