The Flying Dutchman

Objectbeveiliger Kampen

Kampen
MBO
Vast
30 uur per week
2001 – 2385
Objectbeveiliging

Ben jij in bezit van een beveiligingsdiploma en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Lees dan even verder! Voor 30 uur per week kan jij aan de slag als object beveiliger voor een groot bedrijf in Kampen.

Wat vragen wij...

  • Diploma MBO 2 beveiliger.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B en eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom Kampen.

Wat geven wij….

  • Inschaling volgens CAO of ten gunste van de werknemer.
  • Pensioenopbouw na 8 weken. 
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!
  • Korting op collectieve zorgverzekering via Zilveren Kruis.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Jouw matchmaker legt uit...

Als ervaren beveiliger weet jij hoe je met mede-beveiligers in een team kan samenwerken. Het object is erg groot, dit kan je dus niet alleen! Met het team van beveiligers zorgen jullie 24/7 voor de beveiliging van en veiligheid bij dit object. Je diensten zullen in een vol continue rooster zijn. Lees jij dit als: “Meer verdienen door onregelmatigheidstoeslag”. Super! Dat is de mentaliteit die wij zoeken voor de beveiligers van dit object!

Je zal aan de slag gaan bij een groot distributiecentrum in Kampen. Het bedrijf houdt zich druk bezig met verduurzaming en innovatie. Dit maakt het een vooruitstrevend bedrijf dat werkt met passie. Daarnaast hecht het bedrijf ook veel waarde aan gastvrijheid.

Je zorgt onder andere voor de toegangscontrole, bezoekers- en of vrachtregistratie en je bent de vraagbaak voor bezoekers en personeel. Tevens voer je controle rondes uit door middel van je surveillanceauto, maar deze moet je ook te voet afleggen. Een goede conditie is dan ook van belang!

Ben jij in staat om snel te schakelen tussen jouw rol als beveiliger en gastheer/vrouw. Dan bemiddelen wij graag tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo...

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

“Een beller is nog steeds sneller” lukt dat niet? Vergeet dan onderstaand email adres niet:

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Natasja van Wingerden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert