The Flying Dutchman

Beveiliger (leidinggevende) Kampen

Kampen
MBO
Vast
30 uur per week
1949 - 2322 per 4 weken
Objectbeveiliging
Ben jij in bezit van een beveiligingsdiploma en heb je ervaring als leidinggevende binnen de beveiligingsbranche? Dan is dit de volgende stap in jouw carrière. Voor 30 uur per week kan jij aan de slag als meewerkend teamleider bij een groot object in Kampen!

Wat geven wij….

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
  • Persoonlijke aandacht en waardering.
  • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • Een diploma beveiliger 2 en aantoonbare leidinggevende ervaring
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B, eigen vervoer en woonachtig binnen een straal van 40 kilometer.

Jouw matchmaker legt uit...

Als ervaren beveiliger weet jij hoe je met mede-beveiligers in een team samenwerkt en heb je ervaring met mensen aansturen. Als meewerkend leidinggevende in de beveiliging zal jij je onder andere bezighouden met de planning. Is er een probleem? Dan los jij samen met de beveiligers en andere leidinggevende deze puzzel op. Loopt een mede-beveiliger met vragen? Dan weten zij jou te vinden! Heeft een klant vragen? Dan zal ook jij deze gesprekken aangaan.

Het object is erg groot, dit kan je dus niet alleen! Met een team van beveiligers zorgen jullie 24/7 voor de veiligheid van dit object. Je diensten zullen in een vol continue rooster zijn. Lees jij dit als: “Meer verdienen door onregelmatigheidstoeslag”. Super! Dat is de mentaliteit die wij zoeken voor de beveiligers van dit object! Ben jij daarnaast er ook klaar voor om jezelf als teamleider in de beveiliging te ontwikkelen? Pak hier dan alle kansen die jij aangeboden gaat krijgen!

Je zal aan de slag gaan bij een groot distributiecentrum in Kampen. Het bedrijf houdt zich druk bezig met verduurzaming en innovatie. Dit maakt het een vooruitstrevend bedrijf dat werkt met passie. Daarnaast hecht het bedrijf ook veel waarde aan gastvrijheid.

Je zorgt onder andere voor de toegangscontrole, bezoekers- en of vrachtregistratie en je bent de vraagbaak voor bezoekers en personeel. Tevens voer je controlerondes uit door middel van je surveillanceauto, maar zul je deze ook te voet afleggen. Een goede conditie is dan ook van belang.

Wil jij deze kans pakken bij TFD@Work? Dat doe je zo!

Ben jij in staat om snel te schakelen tussen jouw rol als beveiliger en gastheer/vrouw? Dan zijn wij graag jouw matchmaker en bemiddelen wij tussen jou en onze opdrachtgever om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen. Klik hieronder op “Solliciteren” om deze kans te pakken. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een toekomstgesprek. Bellen mag ook altijd! Dit kan op: 0184-743 103. Mailen kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert