The Flying Dutchman

Beveiliger objecten regio Amsterdam

Amsterdam
MBO
Vast
36 uur per week
2232 - 2587 per 4 weken
Objectbeveiliging

Sociaal, behulpzaam en gastvrij. Nu je dit leest denk jij gelijk: “Ja, dat ben ik!”. Lees dan vooral verder! Als je in het bezit bent van een beveiligingsdiploma kun je fulltime aan de slag als Objectbeveiliger in Amsterdam.

Wat wij geven…

  • Inschaling volgens cao Particuliere Beveiliging.
  • Pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag.
  • Jouw eigen matchmaker met ervaring in de beveiliging.
  • Toekomst- en begeleidingstrajecten zoals taalbudget en budgetcoaching.
  • Een goed gevulde goodiebag voor op de werkvloer.
  • Persoonlijke aandacht en waardering, wij worden hier vaak op beoordeeld met een 9+!

Wat wij vragen...

  • Diploma MBO beveiliger 2.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B, eigen vervoer en woon je binnen een straal van 40 km rondom je werkplek.

Jouw matchmaker legt uit...

Deze functie als objectbeveiliger is meer dan alleen beveiligen. Wanneer jij hier aan de slag gaat zal je veel schakelen tussen jouw rol als beveiliger en gastheer/gastvrouw. Zo ontvang je bezoekers en help je wanneer er vragen zijn.  Klopt er iets niet of vertrouw jij een situatie niet? Dan weet jij ook hoe te handelen wanneer dit nodig is. Schakelen tussen gastheer/gastvrouw en beveiliger dus! Dit kan jij zowel in het Nederlands als in het Engels.

Nachtdiensten zien er heel anders uit. Het gebouw is gesloten en jij zorgt ervoor dat het object beveiligd blijft. Je loopt tijdens deze diensten door het gebouw. Als beveiliger heb jij een neus voor dingen die niet kloppen.  Je zal niet alleen het team van mede beveiligers leren kennen, maar ook andere mensen waarmee je regelmatig zult samenwerken. Denk hierbij aan facilitaire diensten, waarmee je contact zal hebben wanneer er bijvoorbeeld tijdens jouw nachtdienst iets opvalt!

Je zal gaan werken in een volcontinue rooster. Samen met het team draai je dag- avond- nacht- en weekenddiensten. Het rooster krijg je al 4 weken van tevoren te horen en door de onregelmatigheidstoeslag kan je salaris flink oplopen!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo...

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Je mag ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen wanneer je vragen hebt of niet kan wachten om aan de slag te gaan. Dit kan via onderstaand nummer of mailadres.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden