The Flying Dutchman

Gediplomeerd objectbeveiliger Woerden

Woerden
MBO
Vast
36 uur per week
1949 - 2322 per 4 weken
Objectbeveiliging

Ben jij in bezit van je beveiligingsdiploma en op zoek naar een nieuwe baan? Lees dan verder!  In de regio Utrecht kan jij 36 uur per week aan de slag als objectbeveiliger bij een groot distributiecentrum. Het is hier altijd erg druk, een paar jaar ervaring als beveiliger is daarom wel belangrijk.

Wat geven wij….

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging.
  • Persoonlijke aandacht en waardering.
  • Matchmakers die je graag bemiddelen naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • Een diploma beveiliger 2, BHV is mooi meegenomen.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B, eigen vervoer en woonachtig binnen een straal van 40 kilometer.

Jouw matchmaker legt uit...

Je zal aan de slag gaan bij een groot distributiecentrum in Woerden. Het is hier erg druk en er gebeurt hier altijd wat. Je zorgt onder andere voor de toegangscontrole, bezoekers- en of vrachtregistratie en je bent de vraagbaak voor bezoekers en personeel. Ook ben jij verantwoordelijk voor de uitgifte en inname van sleutels.

Naast dat jij je bezighoudt met taken als beveiliger weet jij ook snel te schakelen naar een rol als gastheer/gastvrouw. Zo zal je ook diensten hebben, waarin je receptiewerkzaamheden zal verrichten. Zie je bijvoorbeeld dat een bezoeker de weg niet kan vinden dan loop je even naar hem/haar toe en vraag je of je kan helpen. Wanneer het nodig is kan jij dit in het Engels. Kannst du auch ein bisschen Deutsch sprechen? Bezoekers en leveranciers komen hier vanuit alle landen!

Naast de diensten in Woerden zul je ook een aantal diensten gaan draaien in een kledingwinkel in Utrecht en ga je meedraaien bij een distributiecentrum in Bleiswijk. Veel variatie dus in locatie en werkzaamheden!

Wil jij deze kans pakken bij TFD@Work? Dat doe je zo!

Is dit iets voor jou? Dan zijn wij graag jouw matchmaker en bemiddelen wij graag om samen de baan te vinden die aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen. Klik hieronder op “Solliciteren” om deze kans te pakken. Binnen twee werkdagen neemt één van onze matchmakers contact met je op voor het maken van een toekomstgesprek. Bellen mag ook altijd naar 0184-743 103. Mailen kan naar werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert