The Flying Dutchman

Objectbeveiliger Woerden

Woerden
MBO
Vast
36 uur per week
2001 - 2385 per 4 weken
Objectbeveiliging

Ben jij in bezit van je beveiligingsdiploma zoek je een uitdagende functie als beveiliger in de regio Utrecht,  lees dan verder!  36 uur per week ga je aan de slag als Objectbeveiliger bij een groot distributiecentrum. Het is hier altijd erg druk, een paar jaar ervaring als beveiliger is daarom wel belangrijk.

Wat geven wij….

  • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring.
  • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
  • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
  • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
  • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

  • Een diploma beveiliger 2, BHV is mooi meegenomen.
  • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
  • Rijbewijs B, eigen vervoer en woonachtig binnen een straal van 40 kilometer rond Utrecht

Jouw matchmaker legt uit...

Je zal aan de slag gaan bij een groot distributiecentrum in Woerden. Het is hier erg druk en er gebeurt hier altijd wat. Je zorgt onder andere voor de toegangscontrole, bezoekers- en of vrachtregistratie en je bent de vraagbaak voor bezoekers en personeel. Ook ben jij verantwoordelijk voor de uitgifte en inname van sleutels.

Naast dat jij je bezighoudt met taken als beveiliger weet jij ook snel te schakelen naar een rol als gastheer/gastvrouw. Zo zal je ook diensten hebben, waarin je receptiewerkzaamheden zal verrichten. Zie je bijvoorbeeld dat een bezoeker de weg niet kan vinden dan loop je even naar hem/haar toe en vraag je of je kan helpen. Bezoekers en leveranciers komen hier vanuit alle landen!

Naast de diensten in Woerden draai je ook diensten in een kledingwinkel in Utrecht en ga je meedraaien bij een distributiecentrum in Bleiswijk. Veel variatie dus in locatie en werkzaamheden!


Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo

Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?

Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je uit om contact op te nemen met onderstaand telefoonnummer of e-mail adres:

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Raymond van Rees

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert