The Flying Dutchman

Financieel allround medewerker

Sliedrecht
MBO
Vast
32 uur per week
1750 - 2750 per 4 weken
Other Area(s)

Wij zoeken een allround financieel administratief medewerker

We zoeken een enthousiast persoon die past binnen ons team. Iemand die verantwoording durft te nemen. Ons motto is, waar een wil is, is een weg. Wij kijken verder dan alleen een CV.

Wil jij aan de slag bij het leukste bemiddelingsbureau in de beveiliging en ben je snel beschikbaar? Lees dan verder!

Wat geven wij?

 • Inschaling conform cao NBBU (1750 -2750 euro per 4 weken)
 • Informele werksfeer;
 • Persoonlijke aandacht en waardering;
 • Heel veel humor;
 • Een volledig inwerkprogramma;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Meedenken over innovaties binnen het bedrijf;
 • Plezier in je werk;
 • Een omgeving waarin je open, eerlijk en transparant mag zijn.
 • Werktijden zijn 08:00 uur tot 17:00 uur.

Wat breng jij mee?

Enthousiasme, een gezonde dosis humor en een proactieve houding. Dat is wat jij met je meebrengt als HR-administratief medewerker bij TFD@Work. Natuurlijk werk je graag samen met jouw collega's, maar zelfstandig kun je ook goed uit de voeten. Verder breng je mee:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Bekend met salarisverwerking;
 • Je bent snel beschikbaar voor 32 uur in de week.

Jouw toekomstige collega’s Demi en Ellen vertellen:

In jouw rol als Allround financieel administratief medewerker werk je samen met de officemanager en HR-adviseur in de breedste zin van het woord. Je houdt je bezig met de boekhouding van het diverse bedrijven, debiteuren/crediteuren, het opstellen van contracten, het verwerken van salarissen en ben jij de vraagbaak voor al onze medewerkers waar iedereen met zijn/haar vragen terecht kan. Jij krijgt alle ruimte om de werkzaamheden zelfstandig op te pakken en hierin je verantwoordelijkheid te nemen.

Als Allround financieel administratief medewerker bij TFD@Work kun je dus een veelzijdige baan verwachten.

Je vindt het fijn om de zaken goed op een rijtje te hebben voor onze medewerkers op zowel het administratieve/financiële als op het organisatorische vlak.

Er wordt door ons gewerkt met het automatiseringssysteem Exact, Flexservice, Helloflex en Bullhorn. Dit zijn gebruiksvriendelijke systemen waar Demi en Ellen jou graag wegwijs in maken.

Ben jij iemand die snel kan schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je te werken?

The Flying Dutchman @Work is sinds begin 2018 ambitieus aan het werk binnen de beveiligingsbranche. Met als missie het vinden van de perfecte job voor de beveiliger, met uitzicht op een vast contract. Wij streven ernaar om innovatief te zijn én om de nummer één in de beveiliging te worden. Bouw jij met ons mee? Hierin ben jij als persoon belangrijk, niet een papiertje. Je komt te werken in onze locatie in Sliedrecht. Wij hebben ons uiterste best gedaan om onze locatie zo veel mogelijk in te richten naar onze manier van werken. Geen saai kantoorpand, maar een huiskamer gevoel. Geen formaliteit maar een team waarin veel gelachen wordt.   

In team geldt “work hard – play hard(er)”. De dagen zitten hier vaak helemaal volgepland. Maar tijd vrijmaken voor een leuk uitje doen wij graag.

Wil jij deze kans pakken bij TFD@Work? Dat doe je zo!

Is deze functie iets voor jou? Twijfel dan geen moment en neem contact met ons op! Dan plannen we graag een gesprek met jou in! En wie weet zien wij jou binnenkort. Neem contact met ons via 0184-743 102 of mail naar personeel@tfdwork.nl

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Ellen Willems

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert