The Flying Dutchman

Gastvrije object beveiliger Rotterdam

Rotterdam
MBO
Vast
30 uur per week
2001 - 2214 per 4 weken
Objectbeveiliging

Ben jij in het bezit van een beveiligingsdiploma en op zoek naar een nieuwe baan? Lees dan verder! Wil jij 30 uur per week aan de slag als objectbeveiliger van twee objecten in Rotterdam?

Wat geven wij….

 • Salaris volgens cao particuliere beveiliging. Salarisinschaling afhankelijk van werkervaring.
 • Je bent bij ons geen nummer. Geven aandacht en waardering aan onze medewerkers.
 • Matchmakers die jou helemaal begeleiden naar een vaste baan.
 • Korting op de sportschool en op een collectieve zorgverzekering.
 • Cao-akkoord, minimaal 2,5 procent loonsverhoging per jaar tot aan 2023.

Wat vragen wij...

 • Een diploma beveiliger 2, BHV is mooi meegenomen.
 • Uiteraard ben je van onbesproken gedrag.
 • Rijbewijs B, eigen vervoer en woonachtig binnen een straal van 40 kilometer rond Rotterdam.

Jouw matchmaker legt uit...

Als beveiliger weet jij hoe je met mede beveiligers in een team kan samenwerken. Het object is erg groot, dit kan je dus niet alleen! Met het team van beveiligers zorgen jullie 24/7 voor de beveiliging op en rond deze twee objecten. Je diensten zullen in een vol continue rooster zijn. Lees jij dit als: “Meer verdienen door onregelmatigheidstoeslag”. Super! Dat is de mentaliteit die wij zoeken voor de beveiligers van deze objecten

Je zorgt onder andere voor de toegangscontrole, bezoekersregistratie en je bent de vraagbaak voor bezoekers en personeel. Je zal veel in contact zijn met personeel en bezoekers. Ben jij in staat om snel te schakelen tussen jouw rol als beveiliger en gastheer/vrouw en wil jij het ons visitekaartje worden bij de opdrachtgever, reageer snel!

Jouw matchmaker legt uit...

Deze parttime job is heel afwisselend. Je werkt dag en avonddiensten van maandag tot en met zondag als beveiliger in een groot winkelcentrum. Hier ben je voornamelijk huismeester, je geeft assistentie aan de winkeliers bijvoorbeeld bij een lekkage. Ook geef je ondersteuning aan de bewoners, uitgifte van sleutels en kleine werkzaamheden zoals lampen vervangen en kleine reparaties aan de panden horen bij je taken.

Tijdens je dienst kan er vanuit de winkels gevraagd worden voor assistentie bij een winkeldiefstal. Dit is geen primaire taak, maar kan voorkomen tijdens je winkel surveillancediensten. Spreekt bovenstaande vacature jou aan, reageer dan snel!

Je kans pakken bij TFD@Work doe je zo


Klik dan nu op de knop “Solliciteren”. Wij helpen je graag om samen dé baan te vinden die aansluit bij jouw wensen! Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zien we je snel?


Onder het motto “een beller is sneller” nodig ik je uit om contact op te nemen met onderstaand telefoonnummer of e-mail adres:

 • +31 184 743 103
 • werkenbij@tfdwork.nl

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Jacqueline Huismans

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
inschrijven job alert